Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi van akkor ha az elenőr...

Mi van akkor ha az elenőr elírta a nevemet?

Figyelt kérdés
meg büntetett ma a bkv mert 2megálora nem lyukasztatom jegyet csávónak bediktálom az adataimat és rosszul írta le a nevemet ilyenkor mi van?

2014. szept. 11. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

Ha a többi adat stimmel, akkor simán megtalálnak.

És 2 megálló gyalog kb 10 perc séta, ha ennyiért képes voltál lopni (mivel ezt csináltad), akkor remélem megtalálnak.

2014. szept. 11. 14:12
 2/9 A kérdező kommentje:
igen megtalálni megtalálnak csak ha be megyek befizetni akkor semmit sem fog kidobni a rendszer a nevemre :o mert személyin nem az van
2014. szept. 11. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tudják oldani az azonosítást ebben az esetben is a többi személyi adatod alapján.
2014. szept. 11. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
ha nem a te neved van rajta akkor egyszerűen tagadd le , az ellenőr nem végezte a munkáját becsülettel, jegyzőkönyvet írt? ha igen ,akkor te csak tagadjál!
2014. szept. 11. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
igazolványon lévő azonosítót biztos írt, nyilván címet is, szóval ha ez a kettő egyezik, de a név nem, akkor nem lehet megrágalmazni az ellenőrt, hogy hasraütés szerűen írt egy büntetést...ha nem egyezne az azonosító sem, akkor már persze megkérdőjelezhető.
2014. szept. 11. 19:01
 6/9 A kérdező kommentje:
nemvolt nálam semmi papír ép ezért mentem hazafelé amikor elkapott :D és szerintem alá se kelet írnom :')
2014. szept. 11. 21:35
 7/9 A kérdező kommentje:
max megmondom hogy facebookról lenézték az adatomat és más mondta be :D
2014. szept. 11. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Elég nagy szégyen, hogy a BKK ilyen ellenőröket alkalmaz, akik a bediktált adatokat nem képesek helyesen leírni. Szerintem a legjobb az lenne, ha befizetnéd a bírságot, de mellette a veled szemben intézkedő ellenőrt jelentenéd a BKK-nak, hogy nem volt képes a nevedet normálisan leírni.

Már jó néhány éve, szerintem még a BKK megalakulása előtt töltötte fel a BKV az ellenőrállományát ex-biztonsági őrökkel, meg hasonló kultúrlényekkel. Nagy eséllyel egy ilyen büntetett meg téged.

Egy javaslat: 2 megállót inkább sétálj le, mire megjön a busz a megállóba, te már az úti célodnál vagy! Metró esetén mondjuk más a helyzet, ott az olcsóbb, 300 forintos metrószakaszjegy érvényes 3 megállóig, átszállás nélkül. Az árazása viszont katasztrofális, a sima vonaljegy csak 50 forinttal drágább nála, amit használhatsz akár egyik végállomástól a másikig. 200-150 forint körül lenne reális a metrószakaszjegy ára.

2014. szept. 12. 20:06
 9/9 A kérdező kommentje:
hát jó lenne ha kitudnám, ép hogy alig élek meg..
2014. szept. 13. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!