Nem kellene a BKV-t Megszüntetni?
Megnézem majd ,hogy a sok budapesti mikor biciklizik.Hogyha talán biciklizne akkor
1.Nincs hol letusolni
2.Nehéz lezárni a bicajt nincs hely
3 ha sikerül is akkor nagy valószínűséggel ellopják
4.ha nem lopják el akkor leengedik a kereket
5.Minimum egy atombiztos lakat kell ami vagy 5 kilós ,hogy ne tudják levágni.
6.Egész nap büdös lennél az izzadságtol a tusolás hiányában ,de minimum 1 váltóruhát kéne cipelni.
Persze bkv nélkül az emberek autóra szoknának ami még rosszabbá tenné a levegőt.
Én is kerékpározok napi 7km-t a suliba és kibírom persze nem a nagy budapesten....
Az lenne csak a jó! Ha a piacra igyekvő mamikák is biciklire szállnának. Főleg ha elektromosra, repeszt vele, de hangja az nincs. Ott kóricálnának keresztbe kasul az úton villamos helyett, de jó lenne!
Arról nem beszélve, hogy egy csomó mindenki otthon maradt, mert majd úgy is vége mindjárt és nem sokára visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Na ezek nem ülnének mindig otthon, hanem venne egy nagy részük kocsit.
Amúgy meg, nem a dzsungelban vagyunk, láttál már rendes modern fővárost, tömegközlekedés nélkül. Ha igen, ott biztos nem 1millió ember lakik.
Ahogy látom még sose jártál Budapesten. Ez sokkal nagyobb, mint aminek képzeled. És majd persze, esőben-hóban-fagyban biciklizni fogunk...
Egyébként szerintem kamu ez a kérdés
11:01
nem tudják, hogy mekkora Bp. A legtöbb vidéki szerint 30 perc séta, és a város másik oldalán is vagy már. na hát én zuglói vagyok, 30 perc alatt eljutnék Zugló egyik odlalából (Füredi ltp) a Baross térig. És ez még csak egy kerület...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!