Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Győrből Zsejkepusztára hogyan...

Győrből Zsejkepusztára hogyan lehet eljutni tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés
Kollégista vagyok Győrben és Zsejkepusztára szeretnék járni lovagolni, de nem tudom, hogyan juthatok el oda.

2014. aug. 26. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Vidékibe megkeresed azt a buszt ami Ásványráróra vagy Hédervárra megy, és útközbe lesz egy olyan megálló hogy zsejkepuszta (dunaszeg után nem sokkal, de a sofőr biztos szól majd ha megkéred)
2014. aug. 26. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. aug. 26. 23:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy Zsejkepuszta kb mekkora? Gondolom, nem egy Győr... :) De hogy könnyen el lehet e találni pl a buszmegállóból a lovardához (egyelőre nem tudom, pontosan hol van Zsejkepusztán belül) ? Remélem, valaki olvassa ezt, aki ismerős arra :)
2014. aug. 27. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Leszállsz a buszról (kb egy kanyar közepén). Elindulsz arra amerre a busz ment tovább, és jobbra lesz befele egy utca úgy 150-200m múlva, és ott lesz abba az utcába. Nem sok minden van ott, úgyhogy biztos meglesz.
2014. aug. 27. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. aug. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!