Szombaton se áll le a BKV sztrájk?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 22:33
2/9 anonim válasza:
Az nagyon f@sza, mert már tizenötezernél jár a taxiszámlám.. :( (pont ezen a héten vannak/voltak halaszthatatlan orvosi vizsálataim és vizsgáim)...
3/9 anonim válasza:
A híradóban azt mondták, hogy holnap is folytatják, szóval szombaton se hagyják abba.
4/9 A kérdező kommentje:
és a BKV bérlet a csepeli volánbuszon is jó????
2010. jan. 15. 23:10
5/9 anonim válasza:
Szombaton is marad. Elvileg Bajnaival akarnak tárgyarni mihamarabb, de nem olyan a káosz mint kedden volt.
AKI STOPPOL AZ NE A BUSZMEGÁLLÓBA ÁLLJON, MERT SZEGÉNY AUTÓS OTT NEM MER MEGÁLLNI 100EMBERHEZ, HANEM ARRÉBB ÉS LEHETŐLEG Í R J O N EGY A 4 ES LAPRA H H O V A M E G Y!!!
én is ilyenekt veszek csak fel, mert ha megállok a buszmegállóban ahol állnak 89-en kit vegyek fel?:)
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Hát a taxisok most kaszálnak...olyan tarifákért fuvaroznak,(tisztelet a kivételnek)hogy az ember kifut a haja alól!
8/9 anonim válasza:
hehe. elvből nem szállok taxiba! :p undorító banda... csak húzzák le a népet...
komolyan, holnap poénból megpróbálom a lapos módszert. :)
a móriczról a moszkvára sztem simán eljutok :) jobb, mint a 6oson nyomorogni :)
9/9 anonim válasza:
ja a hiéna taxisoknak én sem adok egy kanyit sem,inkább bringával megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!