Megválthatom a jegyet?
Figyelt kérdés
Bp. Déliből szeretnék Siófokra utazni vonattal. Eddig autóval mentem,de sajnos szétesett a váltó (2 éves automata német autó..)
Namost.
Kökitől úgy 10 percre lakok Kispesten, szóval gondoltam hogy most, vagy ha
megyek a metróhoz amikor indulok a Délibe, akkor ott megváltanám a jegyem, és már csak a vonatra kell felszállni.
Kérdésem az, hogy lehet ilyet?
Szeretném megspórolni a pénztáros hölgy hülye nézését, ha mégse.
Köszönöm!
2014. aug. 21. 11:31
1/3 anonim válasza:
Persze, gyakorlatilag az ország bármely vasútállomásán vehetsz bármely belföldi utazásra jegyet. Egyébként ha már Kökin jársz: van onnan is vonat Siófokra nyáron délelőtt, illetve Kelenföldön át Székesfehérvárig mindennap óránként. Metrózgatás helyett tök jó.
2/3 mantis religiosa válasza:
Mióta számítógépes jegykiadás van, bármely állomáson megválthatod a jegyed, tetszőleges viszonylatra. Amúgy Kökitől indul Székesfehérvárra vonat, Kelenföldön át tudsz szállni, és nem kell metróznod.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez nem is hülyeség, köszi!
Fehérváron láttam egy Köki felé tartó vonatot, most jutott eszembe. De Kelenfenföld is jó ezek szerint.
Akkor megnézem, köszönöm!:)
2014. aug. 21. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!