Bkv ellenőr megbüntetett a metro területén, lent, de nem a metroban. Mi jogtalannak érezzük, mert próbáltunk jegyet venni tőle is. Szerinted mit lehet tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban lánybúcsúról jöttünk,5 kor nem volt nyitva semmi a nyugatinál, nem tudtunk jegyet venni, a mozgólépcsőnél sem állt senki akit megtudtunk volna kérdezni, vagy jegyet venni?Nyugatiból indultunk ,deáknál akartunk átszállni....indultunk tovább le a mozgólépcsőn,és a lépcső aljában voltak az ellenőrök,gondoltuk tőlük veszünk egyuttal jegyet. Az ellenőr közölte, ő büntetni fog, jegyet nem vehetünk tőle, elmeséltük minden zárva volt...és az automatát sem tudjuk használni,illetve 5000 ft-ot nem mertünk volna bele tenni, még e végén nem adna vissza.Ez enm érdekelte megbüntetett,de úgy hogy minden féle segítségnyújtást megtagadott, jegyet nem tudtunk venni, ő nem adta el nekünk,automatát még sosem használtuk...mit lehet tenni ebben az esetben. Papirokat odaadtunk,aláírtuk,Jogtalannak érezzük,mert mi akartunk jegyet venni.Hajnali 5-fél 6 között.Jogos?mit lehet tenni?#büntetés #jegy #jog #Metro #Budapesti Közlekedési Központ #BKK büntetés #bkv BKV #metro büntetés #jegy büntetés
2014. aug. 16. 15:48
11/14 anonim válasza:
Mennyi fafejű ember van itt. :( majd ha elnyeli a gép 5000 forintotokat, nem lesztek ilyenek. Nekem nyelte már el automata és a kutya se volt kíváncsi rá, hogy nem kaptam vissza. /azért is én vagyok a hibás, mert mertem nagyobb címlettel fizetni, egy olyan automatában, ahol elvileg lehet ilyen címlettel fizetni és elvben vissza is ad.../
12/14 anonim válasza:
11-es: ma már rendes új automaták vannak, amik teljesen megbízhatóak, nem azok a régi narancssárgák. Az újak, amikből bérletet meg mindent is lehet venni, nem nyelik el a pénzedet.
13/14 anonim válasza:
olyan nincs, hogy 100%-osan megbízható. lehet, hogy a régiek ilyen tekintetben tényleg sokkal megbízhatatlanabbak voltak, de azért ha épp szerencsétlenek vagyunk, ez is elnyelheti a pénz, vagy például tényleg az az eset is fennálhat, hogy nincs egyikben sem annyi váltópénz hajnalban, bár azért igyekeznek feltölteni épp annyival, hogy legyen...de mind1, lényeg, hogyha autómatafóbia van, akkor előre megvesszük a hazaútra is a vonaljegyet.
14/14 anonim válasza:
Ja, mert olyan nincs, hogy a pénztáros hibázik... nem véletlen, hogy ha van lehetőség pénztáros és jegykiadó automata között választani, gondolkodás nélkül utóbbit választom, mert sokkal jobban megbízom bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!