Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vesztek vonaljegyet sztrájk...

Vesztek vonaljegyet sztrájk alatt?

Figyelt kérdés
Lejárt a bérletem, és csak két hét múlva lesz sulim. De ma el kell mennem a fősulira néhány dolgot elintézni, ami össz. 4 jegy lenne. Ti vennétek jegyet? :D
2010. jan. 14. 13:53
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%

én biztos,hogy nem, de am sem lenne aki ellenőrizné..:D

jó, van néhány ellenőr, de megmondod neki,hogy majd te is veszel jegyet, ha lesz kedved. én vonaton csináltam már,és elfogadták.:D

2010. jan. 14. 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos h nem!!!
2010. jan. 14. 14:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen tömegnyomor van a buszon/villamoson, el sem érsz a lyukasztóig.
2010. jan. 14. 14:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
vettem, pont ma, de ne vegyetek, én is megbántam. Buszon tényleg nem érdemes, én is a metró miatt vettem, azt hittem, lesznek ellenőrök. Sehol nincsenek!!!
2010. jan. 14. 14:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nem. azt mondanám, azért nem vettem, mert nem tudtam jön e busz.
2010. jan. 14. 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként hogyhogy a pénztáros nénik nem sztrájkolnak?

Néha igazán mehetnének ők is sztrájkolni, akkor viszont az ellenőrök tuti megbüntetnének minket, még akkor is, ha sehol sem lehet jegyet kapni..

2010. jan. 14. 15:09
 7/14 BeerHunter ***** válasza:
100%

hát nem, hogy miért nem, azt már írtam más kommenthez is, íme:

"Én számolom a napokat, amin nem tudtam használni az érvényes bérletemet, mert épp nem indulnak, mert szakadt az ülés, illetve amikor munkabeszüntetősdit játszanak. Ezeket a napokat hozzá fogom csapni a bérletem szavatossági idejéhez. Ha ellenőr meg akar büntetni, szó nélkül lerúgom a buszról, az is biztos. Szóval nem vagyok boldog..."

2010. jan. 14. 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Az ellenőrök is sztrájkolnak, szóval se bérlet, se jegy nem szükséges.

Egyébként már vannak róla pletykák (bár tv-ben hallottam, nem tudom mi igaz belőle), hogy ezeket a napokat valóban hozzácsapják majd a bérlet érvényességi idejéhez és annál tovább lehet majd használni, minél tovább tart a sztrájk.

2010. jan. 14. 15:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem veszek, bár sose blicceltem még és elég besz*ri vagyok. :D
2010. jan. 14. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
aztaa,én meg kedden reggel vettem egy szakaszjegyet mert elfelejtettem h sztrájk lesz, a bérletem meg lejárt és a pénztáros néninek volt bőr a képén adni eladni nekem a jegyet...Nem ám szólt volna h nem kell jegy,mert nem is fogadják el sztrájk alatt! Gecc....legyen boldog a 250 ft-jával...
2010. jan. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!