BKV sofőrök! (busz, troli, metró, villamos, stb), mennyit kerestek NETTO-ban? Mennyit vonnak le milyen címeken, mióta dolgoztok a vállalatnál? Hány órát dolgoztok átlagosan egy nap?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 12:12
1/20 anonim válasza:
Nem merik beírni!
Kapnak még plusz juttatásokat is és ne feledjük a gázolaj üzletüket...
2/20 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy a buszosoknak dízel autójuk van.
3/20 anonim válasza:
Nem értem, miért nem válaszol 1 sem!
Elvégre úgyis csak unatkoznak a munkaadónál, semmi dolguk sincs.
4/20 A kérdező kommentje:
az üzemanyaglopás inkább volános téma.
2010. jan. 14. 12:54
5/20 anonim válasza:
Szerintetek a sofőrök "melegedőjében" van internet?! Hogy válaszolnának?!
És nincs minden sofőrnek dízel autója!
6/20 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nem válaszolnak, mert nincsenek itt? Ennek a számonkérősdinek akkor lenne értelme, ha szemben állnál vele, nem mikor névtelenül beírogatsz egy internetes oldalra és 10 percen belül már vergődsz, hogy azért nem válaszolnak, mert nem mernek.
7/20 A kérdező kommentje:
a kérdést én írtam ki, de nem vergődöm.
szoktak az oldalon BKV-sok járni. majd jönnek.
és nem számon kérősdi, egyet értek velük, de bizonyításként szeretnék tőlük kapni választ.
2010. jan. 14. 13:42
8/20 anonim válasza:
ööööööö.....
Nem lehet, hogy nem tudnak olvasni-írni...:)))
9/20 anonim válasza:
Van olyan soför aki nem is használja a kocsiját mert a busszal ingyen viszi a kolegája
10/20 anonim válasza:
Vt-transmanos vagyok (bkv alvállalkozója) új volvo buszok, nem tizen huszon éves ikarusok! Mult hónapban 5 szabadnapom volt és így kaptam 230ezret kézhez!! tehát NEM vontak le belölle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!