Hogyan jutok a Keleti-pu -tól a Gellérthegyre?
Lehetőleg ott valami kicsit eldugottabb romantikus hely legyen.
Kevés vagy egyáltalán ne legyen átszállás.
M4-es metróval menj el a Szent Gellért térig. Onnan már a Sziklatemplom mellett fel lehet menni. Ha jól tudom, magára a hegyre nem nagyon megy fel semmilyen busz, úgyhogy azt a romantikus helyet már neked kell megkeresni.
A másik lehetőség, hogy a 7-es, 107-es, vagy 233-as busszal elmész a Rudas Gyógyfürdőig. Az a hegy másik oldala, a Gellért-szobor felé.
Ott is fel lehet menni, át a hídon a vízesés fölött. Ha jól tudom, akkor a Gellért-szobor nem pont az út mellett van, hanem kicsit félreesőbb helyen, de azt nem tudom, mennyien szoktak arra járkálni.
De mégjobb, ha a 8-as, 8A-s vagy 112-es busszal elmentek a Sánc utcáig, és onnan felsétáltok a Filozófusok kertjébe
Még nem voltam ott, de állítólag nem sokan járnak arra, a kilátás viszont gyönyörű.
#3 de van
csak tudod jobb olyantól megkérdeni aki volt is már ott ugyanis én másik városba lakok nagyon messze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!