A BKV honlapján úgy látom, hogy járnak a hévek, viszont az egyik szomszéd azt mondta, hogy nemjött hiába járt (BP. -n belül), akkor most mi igaz? Vki, akiaráczkevei hévvel jár?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:54
1/7 A kérdező kommentje:
*Ráckevei hév
2010. jan. 12. 19:55
2/7 anonim válasza:
Félóránként járt a Ráckevei HÉV! Ment mert láttam :)
3/7 anonim válasza:
én reggel láttam, du pedig azzal jöttem haza. hétvégi menetrend szerint járt ma.
4/7 anonim válasza:
Igen, párom is látta hogy kijön pesten kívülre (konkrétan Dunaharaszti, engem csak eddig érdekel :)), holott azt mondták ki se jön...mondjuk Millenniumtelepnél érdekesen fordulna meg, haraszti külsőig minimum ki kell jönnie...és aztán öcsém kiderítette egyik osztálytársától, akinek az apja bkv buszsofőr volt, hogy hétvégi menetrend szerint, azaz fél óránként jár. Remélem holnap reggel is így fog, mert nagyon kéne :)
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Ezek szerint a szomszédunk volt lusta várni a megállóba:)és nem tudjátok Közvágónál jár a 2-es villamos végig?:)
2010. jan. 12. 23:17
6/7 anonim válasza:
Jaja jár, azt hiszem 15 perces időközökkel, de lehet ma már rendesen ment. Én is azzal szoktam járni :)
7/7 anonim válasza:
Utsó vagyok, 25 percenként jár a 2es...és a hév nem tudjátok, hogy most óránként vagy fél óránként jár? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!