Még nincs meg az új diákigazolványom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén végeztem a gimnáziumban, így a diákigazolványomat bevonta az iskola és helyette kaptam egy igazolást róla/helyette (októberig érvényes), és ugye az újat még iskolakezdésig biztos nem kapom meg. Most itt állok (még fél hónapig) a diákbérletemmel, amin a volt diákigazolványom száma van (ez nincs feltüntetve a lapon), amíg ez a bérlet érvényes, hogy tudom igazolni? Jelenleg vagy 3 nyomtatott lapot hordok magammal és eléggé idegesítő, hogy 5 percig kell mutogatnom az ellenőrnek/sofőrnek. Valamint az is érdekelne, hogy a következő bérletre (egy még biztos kell addig, amíg meg nem kapom az új diákigazolványomat az egyetemtől) milyen számot kéne írni? Az igazolás sorszáma kell már vagy még mindig a volt diákigazolványé? Előre is köszönöm!2014. aug. 7. 14:10
1/4 anonim válasza:
Szerintem az igazolás sorszámát írd rá. Ha valamelyik ellenőr kötözködik, akkor pedig legyél határozott és állj ki magadért.
Budapesten rengeteg diákot megbüntettek így, mert ugye a fiatalok "sebezhetőbbek", nem állnak ki magukért annyira, mint a felnőttek.
2/4 anonim válasza:
Az om kodot ird rá. Az rajta van az igazolásodon és az uj diákon is rajta lesz.
3/4 anonim válasza:
így van, az OM azonosító az ugyanaz marad, azt írd rá mindenképp.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 9. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!