Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kötelezhetnek arra, hogy...

Kötelezhetnek arra, hogy valamilyen módon bejussak az iskolába holnap?

Figyelt kérdés

Mivel azt mondják, hogy holnap is sztrájk lesz, a tanulókat lehet arra kötelezni, hogy valamilyen egyéb módon eljusson az iskolába? A tanárunk ma azért nem ment be, mert sztrájk volt, ha ő holnap meg tudja oldani, hogy autóval menjen, akkor nekünk is meg kell valahogy??

(Vizsgám lesz, illetve ez már pótvizsga, tehát nincs több javítási lehetőség...)

2010. jan. 12. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Kötelezni nem fognak,de a saját érdekedben be kellene menned,ha javítani akarsz.
2010. jan. 12. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a BKV strike miatt nem tudsz bejutni az iskolába,és az a járat nem indul ami neked kell,akkor adnak igazolást BKVnál.
2010. jan. 12. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nektek ma is kellett volna menni tanár ide-vagy oda. ha távolmaradsz, akkor maxiumum igazoltan maradsz távol (ha kérsz igazolást a bkv-től), de felmentést nem kapsz. Amúgy ha tanárnak ma nem volt olyan életbevágóan fontos bejutni, akkor valszeg holnap se lesz...
2010. jan. 12. 16:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Én bemennék, mert nem akarok megbukni, de kb 10 km-re van tőlünk a metró, autónk nincsen, és olyan szomszéd sincs aki elvinne. Marad a taxival való eljutás a metróig...

Csak azon gondolkoztam, hogy mi van akkor ha eljutok valami módon az iskoláig, ott pedig nem lesz ott a tanár (mert nem tudott bemenni)és inkább átrakják másik időpontra a vizsgát a sztrájk miatt. Mert azért sok olyan van aki nem engedheti meg magának, hogy taxival menjen iskolába...

2010. jan. 12. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol laksz, de ha a metro 10 km-re van, attól még más közlekedési eszköz létezik. Ha meg taxiznod kell, az a saját problémád, munkahelyre is be kell menned, hogy mivel az magánügyed.
2010. jan. 12. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

A (pót)vizsga nem kötelező, csak egy lehetőség. Tfh megbuksz, kivágnak a suliból, leszel utcaseprő 80ezerért. Vagy akár gyalog elmész a suliba, kib...tt szar érzés lesz hogy gyalogoltál mondjuk 20km-t vagy fizettél 5000-t a taxinak, de átmész és lesz milliós fizetésed.

A te életed.

2010. jan. 12. 16:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én helyedben pótvizsga miatt lazán bringára ülnék.

Hiába van kint X fok, ha egyszer el kell jutni akkor eljutok!

Ha sima suli nap lenne nem törném magam semennyire, de azért hogy ne bukjak meg akár kúsznék is 10 km-t az iskoláig.

17F

2010. jan. 12. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat én tanárként 20 ezerrel kapok jobb esetben többet mint a fent említett utcaseprő:(((
2010. jan. 12. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó, az utcaseprős példa igencsak sarkított és túlzó volt. A lényeg az utolsó mondat :)
2010. jan. 12. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!