Kötelezhetnek arra, hogy valamilyen módon bejussak az iskolába holnap?
Mivel azt mondják, hogy holnap is sztrájk lesz, a tanulókat lehet arra kötelezni, hogy valamilyen egyéb módon eljusson az iskolába? A tanárunk ma azért nem ment be, mert sztrájk volt, ha ő holnap meg tudja oldani, hogy autóval menjen, akkor nekünk is meg kell valahogy??
(Vizsgám lesz, illetve ez már pótvizsga, tehát nincs több javítási lehetőség...)
Én bemennék, mert nem akarok megbukni, de kb 10 km-re van tőlünk a metró, autónk nincsen, és olyan szomszéd sincs aki elvinne. Marad a taxival való eljutás a metróig...
Csak azon gondolkoztam, hogy mi van akkor ha eljutok valami módon az iskoláig, ott pedig nem lesz ott a tanár (mert nem tudott bemenni)és inkább átrakják másik időpontra a vizsgát a sztrájk miatt. Mert azért sok olyan van aki nem engedheti meg magának, hogy taxival menjen iskolába...
A (pót)vizsga nem kötelező, csak egy lehetőség. Tfh megbuksz, kivágnak a suliból, leszel utcaseprő 80ezerért. Vagy akár gyalog elmész a suliba, kib...tt szar érzés lesz hogy gyalogoltál mondjuk 20km-t vagy fizettél 5000-t a taxinak, de átmész és lesz milliós fizetésed.
A te életed.
Én helyedben pótvizsga miatt lazán bringára ülnék.
Hiába van kint X fok, ha egyszer el kell jutni akkor eljutok!
Ha sima suli nap lenne nem törném magam semennyire, de azért hogy ne bukjak meg akár kúsznék is 10 km-t az iskoláig.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!