Debrecen vasútállomásról hogy jutok el a Nagyerdei körútra?
Szia!
Busszal is mehetnél, de az nagy kerülő és nagyon hosszú útvonal!
Legegyszerűbb, ha VILLAMOSRA ÜLSZ és az egyenesen kivisz
az uticélodhoz! Csak kilépsz a Nagyállomásból és már a szemeid elé tárúl az újjonan épült v.pálya, és a kívülről szép, de belülről egysíkú Debrecen-i Villamoskáink! ;)
Isten Hozott, Debrecenben!
1 "Civis" Lány!
Ez a Civis lány igen bonyolult lélek lehet...
A Nagyállomás előtt felülsz az 1-es villamosra. A megállókat előre is be szokták mondani. (kb. 15-20 perc)
"Ez a Civis lány igen bonyolult lélek lehet..."
Szerintem aranyos :)
Köszke, #3-ka!;)
Te is Aranyos vagy!
Szép Napot Neked!;* ...Neked is #2-ke!;)
...Én már csak ilyen vagyok!...és nem 1edi eset, tele van Db. ilyen "aranyoska" csajszikkal!
Isten Hozott Mindenkit, A "civis" városban!
..és Bocsánatot Kérek a Kérdezőtől, h. itt szemtelenkedek!
..Akkor, Szívből remélem,h. kitünő fizikai állóképességed van, Kedves Kérdező,m. nagyon husszú útvonalka, de 1 jó sétálótárs erőt adhat és SOK-SOK kitartást!;))
Vigyetek magatokkal 1 heti hideg élelmet és rengeteg vizet!..és 1 +pár cipő sem árt,m. a lábadon lévő az útvégére off-s lesz;D!
Előnye viszont...hát most nem tudok a sétálásnak előnyt írni..talán a szép épülethomlokzataink csillapítják majd a talpadon lévő vízhólyagocskák tucatjának fájdalmát;D ..+1 vádli mormálás!
;D..SÉTÁLÁS?..VÉGIG..??!;)):D..
Jó fej vagy Te, Kérdező!
Szia!
"Civis"Lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!