Mennyi a valószínűsége hogy 10-ig megegyeznek a BKV-sok?
0 az esélye.
Ezek bármit megtehetnek mi ha nem dolgozunk kirúgnak jön helyettünk ezer másik ,de ezek?Nem dolgoznak pénzt is kapnak és még fizetésemelést is;)
Hajrá BKV remélem kirúgnak minden sztrájkolót!
Más ember sem dolgozik jobb körülmények közt, mégis örül H munkahelye van, és nem tol ki a diákokkal és a másik munkás emberrel, mert az H nemkell suliba menni, annak a diák örül, csak mikor nekell pótolni akk duzzognak, talán joggal.
És akinek nincs kocsija mivel megy dolgozni?
Na akk ők mien körülmények közt vannak, ha gyalog / biciglivel kell kilóméterekre mennie hidegbe? :O
Ne haragudj már, de szerinted Magyarországon ki dolgozik emberi körülmények közt?? Hát nem sokan. Annyi a különbség h mi nem tehetjük meg hogy sztrájkolunk a köcsög bkv meg igen és közbe Én nem fogok beérni a munkahelyre és Engem fognak kirúgni, nehogy már én sajnáljam őket amikor ők rúgatnak ki engem -.-'
Bezzeg ha nincs jegyem akasszam fel magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!