Kinek tesz még keresztbe a 12. -ei BKV (és MÁV) sztrájk?
Nekem fontos vizsgám lenne, de se hév, se vonat, se villamos, se busz..
A BKV miatt (ha egyáltalán engednek a "nem jelent meg" miatt) mehetek helyből uv-zni és lehet, hogy emiatt csúszni fog az egész félévem.. :S
Most is tanulás helyett ezen rágom magam, mondjuk ha úgysem tudok elmenni akkor mindegy is..
Szia! Nekem is szintén vizsgám lenne (BKF-de az Egressy úton)és 9re kell mennem holnap.Ha nem sikerül megjelennem, 0-ást kapok,felvehetem a tárgyat a köv. félévre is és a kreditem meg nem lesz meg..
Ha a taxit választom az valszinű hogy dugóba kerül,nem mellesleg kicsit húzós lenne hogy kb annyiba kerülne 1utazás mint maga a bérletem..
lehet viszek papírt a vizsgáról meg a taxi számláról és megpróbálom behajtani rajtuk,pláne h most büntettek meg 2000ft-ra jogtalanul és azért a sz*ros 2000ft ért folyik a kivizsgálás...hát nem nevetséges??
lehet kiröhögnek,de ha többenis benyujtanánk a taxi számlát akkor lenne esély rá hogy valaki rájuk boritja az asztalt..
elegem van belőlük,eleget sikkasztottak már,meg csaltak,meg az a sok végkielégítés..ez a mostani sztrájk RÉSZBEN érthető,nade akkorsem kéne más dolgait elcs*szniük...(vizsgák,tárgyalások,munka,fontos megjelenés stb..)
21L
Én a 11.ker.ből járok ki Piliscsabára a Pázmányra(tehát a bkv és máv is nékülözhetetlen lenne,és már elvileg biztos,hogy mindkettő sztrájkol),nekem is 9-kor van holnap vizsgám.Nekem is valószínűleg uvznom kell a mostani 0ás,vagy 1es mellett(nem is tudom nálunk hogy van).Én is ideges vagyok,elküldeném őket melegebb éghajlatra.Esetleg lehetne bennük annyi,hogy nem vizsgaidőszakba sztrájkolnak.Emlékszem tavaly is pont decemberben a vizsgák első napján kezdték.Magát a sztrájkot egyébként megértem,mondta itt valaki,hogy lopnak,sikkasztanak stb.De az a baj,hogy nem az a több 100,vagy 1000 sofőr,kalauz stb.lop akin levezetjük az egészet,hanem az állam,a vezetők,a kommunista kormány.
Tehát a megmozdulást a kisemberek részéről megértem,támogatnám,ha egy olyan országban élnénk ahol nem okozna ekkora felborulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!