Hány jegyet kell vennem, ha először 3-as metróval utazom, majd, átszállok a 4-es mertóra?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva utazom, és át kell szállnom Budapesten. A MÁV menetrendje a következő tömegközlekedési útvonalat adta meg: "M3-as metróval Kálvin tér megállóig, majd M4-es metróval Kelenföld vasútállomás megállóig [45 perc]" Nem tudom, kell-e 2 jegy, vagy elég csak 1... Tudtok gyorsabbat vagy egyszerűbbet? Jár most egyáltalán a 4-es metró :D2014. júl. 30. 20:27
1/6 anonim válasza:
Akkor 2 jegy kell szerintem.Bár én mindig napi jegyet veszek,ha arra járok. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem szerintem, bírom az ilyen szerintemeket....
Kérdező, a vonaljeggyel a metóhálózaton belül át lehet szállni, ha 60 percen belül befejezed az utazásod és közben nem jössz fel a felszínre. 1 jegy erre elég neked.
Amúgy KöKiről a G43-as jelű Köki-Kelenföld-Székesfehérvár vonatot javasoltam volna, érdemes külön beütni a keresőbe, hátha csak kevésnek itélte az elvira az átszállási időt.
3/6 anonim válasza:
Elég egy vonaljegy, ha nem szakítod meg az utazást. Egyik számú metróról a másik számúra való átszállás nem számít az utazás megszakításának.
4/6 A kérdező kommentje:
Marad a metró sajnos... köszönöm a tippet, kedves 2. válaszoló, de 3 perccel csúszok le a KöKi-Kelenföld vonallal a vonatomról... persze, ne legyen már olyan egyszerű :) De legalább afelől nyugodt vagyok, hogy csak egyszeresen rabol ki a BKV. Köszi a fáradtságot!
2014. júl. 30. 21:23
5/6 anonim válasza:
Miért rabolna ki téged a BKV? Azért, mert vonaljegyet kell venned? Vonaton fizetsz, metrónál fizetsz: hol itt a gond?
6/6 anonim válasza:
45 perc??? nagyon max 25-30 lesz az inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!