Vegyünk vonatjegyet 1 megállóra?
6 perc.
Vagyis a két megálló, nincs túl közel egymáshoz. Ezt vagy lesétáljatok, vagy megveszitek szépen a vonaljegyet.
Amúgy is: ezt, minek megkérdezni. Igénybe veszel egy szolgáltatást, amiért fizetni kell.
Vedd meg, aztán gondolom visszamentek arra az állomásra, ahol vettétek a vonatjegyet, és ha nem kezelte a kalauz, akkor a pénztárnál váltsátok vissza. Jegyet visszaváltani csak annál az állomásnál lehet, ahol vettétek.
A sok kötözködővel az oldalon meg ne törődj, nekik csak ennyi öröm jutott az élettől.
Engem aztán hidegen hagy, hogy van-e gerinced, vagy nincs. Egy percig se állítottam, hogy az általam leírt módszert alkalmaztam már a gyakorlatban, vagy egyetértenék vele.
Én nem csináltam morális kérdést ebből a kérdésből, mint egyesek, akik olyan fontosnak érezték, hogy ezzel bizonyítsák a világnak az ő becsületességüket. Csak éppen a kutya se kíváncsi rá.
Elég szomorú, hogy csak akkor lesz hasznos egy válaszom, ha beállok a tömegbe bégetni és elkezdem szidni a kérdezőt. Kösz, akkor inkább a lepontozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!