Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vegyünk vonatjegyet 1 megállóra?

Vegyünk vonatjegyet 1 megállóra?

Figyelt kérdés
6 perc menetidő
2014. júl. 26. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem is vagyok igazán éhes. Csak egy kiflit ennék magában. Kifizessem?
2014. júl. 26. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ne vegyél! Ha a pótdíj összegét elosztom hattal, sokkal csinosabb szám jön ki, mintha 180-al osztanám. Lopj, csalj, hazudj bátran. Tietek a világ!
2014. júl. 26. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan, nincs szaros 250 forintod egy kůrva vonatjegyre? Nem tagadom, van szegénység ebben az országban, de nem ekkora.
2014. júl. 26. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Ekkora ingyenélő tahó vagy,hogy ez kérdés?
2014. júl. 26. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

6 perc.

Vagyis a két megálló, nincs túl közel egymáshoz. Ezt vagy lesétáljatok, vagy megveszitek szépen a vonaljegyet.

Amúgy is: ezt, minek megkérdezni. Igénybe veszel egy szolgáltatást, amiért fizetni kell.

2014. júl. 26. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
séta :D komolyan mondom nem értem az embereket :d én múltkor népligetből inkább lesétáltam corvin negyedig, mint hogy metrózzak...szerintem sem éri meg azt a pénzt akkora távra, de nem is csalok :D
2014. júl. 26. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
12%

Vedd meg, aztán gondolom visszamentek arra az állomásra, ahol vettétek a vonatjegyet, és ha nem kezelte a kalauz, akkor a pénztárnál váltsátok vissza. Jegyet visszaváltani csak annál az állomásnál lehet, ahol vettétek.

A sok kötözködővel az oldalon meg ne törődj, nekik csak ennyi öröm jutott az élettől.

2014. júl. 26. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerencsére adott más örömöt is az élet, sőt, még valamit: gerincet.
2014. júl. 27. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

Engem aztán hidegen hagy, hogy van-e gerinced, vagy nincs. Egy percig se állítottam, hogy az általam leírt módszert alkalmaztam már a gyakorlatban, vagy egyetértenék vele.

Én nem csináltam morális kérdést ebből a kérdésből, mint egyesek, akik olyan fontosnak érezték, hogy ezzel bizonyítsák a világnak az ő becsületességüket. Csak éppen a kutya se kíváncsi rá.

Elég szomorú, hogy csak akkor lesz hasznos egy válaszom, ha beállok a tömegbe bégetni és elkezdem szidni a kérdezőt. Kösz, akkor inkább a lepontozás.

2014. júl. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!