Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tényleg ennyire rossz és...

Tényleg ennyire rossz és életveszélyes állapotban van a 3-as metró?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 18. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mint látod a videót leforgatták valahol, így ez valós. Nem mondanám, hogy kifejezetten életveszélyes de már picit túlléptek a biztonságos üzem normális határain.

De mintha olyat meséltek volna a rádióban, hogy még az éven elkezdik a felújítást.

2014. júl. 18. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg. És tényleg újra bizalmat szavaztunk annak a kormànynak, amelyik karöltve a városvezetéssel, újabb 4 évig lófåszt sem tett a felújítás megkezdése érdekében.

Szerencsére járműtűz esetére már van automatikus tűzoltó berendezés. Azonban anyagfáradásos meghibásodások miatt továbbra sem lehet kizárni egy siklásos balesetet, ami Moszkvában sem volt túl felemelő dolog.

2014. júl. 19. 12:47
 3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan nyugodt attól hogy van tűzoltóberendezés...és ha én pont a tűzfészek közelében ülök és összeégek mire eloltják?iszonyatosan sok ember utazik ezen a metró vonalon,az egyik legkomolyabb Bpen,miért nem lehetett volna először ezt helyretenni mielőtt egy új metrót csinálnak?nem értem...kockáztatjuk azt hogy a 40 éves idejétmúlt metrókocsik felgyulladjanak és esetleg több száz ember bennégjen...
2014. júl. 22. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!