Tényleg ennyire rossz és életveszélyes állapotban van a 3-as metró?
2014. júl. 18. 09:05
1/3 anonim válasza:
Mint látod a videót leforgatták valahol, így ez valós. Nem mondanám, hogy kifejezetten életveszélyes de már picit túlléptek a biztonságos üzem normális határain.
De mintha olyat meséltek volna a rádióban, hogy még az éven elkezdik a felújítást.
2/3 anonim válasza:
Tényleg. És tényleg újra bizalmat szavaztunk annak a kormànynak, amelyik karöltve a városvezetéssel, újabb 4 évig lófåszt sem tett a felújítás megkezdése érdekében.
Szerencsére járműtűz esetére már van automatikus tűzoltó berendezés. Azonban anyagfáradásos meghibásodások miatt továbbra sem lehet kizárni egy siklásos balesetet, ami Moszkvában sem volt túl felemelő dolog.
3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan nyugodt attól hogy van tűzoltóberendezés...és ha én pont a tűzfészek közelében ülök és összeégek mire eloltják?iszonyatosan sok ember utazik ezen a metró vonalon,az egyik legkomolyabb Bpen,miért nem lehetett volna először ezt helyretenni mielőtt egy új metrót csinálnak?nem értem...kockáztatjuk azt hogy a 40 éves idejétmúlt metrókocsik felgyulladjanak és esetleg több száz ember bennégjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!