Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vettem személyvonatra jegyet,...

Vettem személyvonatra jegyet, de ha esetleg lekésném, akkor a mai napon még felhasználhatom? (az utána 1órával induló személyvonatra)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 05:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Rajta van a dátum. Az alatt azzal mész, amelyik tetszik. De a kérdésre válaszolva igen, felhasználhatod.
2014. júl. 8. 06:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm szépen :3
2014. júl. 8. 06:12
 3/7 anonim ***** válasza:
10%

Nem akarok okoskodni,de én úgy tudom,hogy ilyen esetben át kell iratni a pénztárban.Tudtommal ugyanis nem csak a dátum van a jegyen,hanem a vonatszáma is,vagy valami hasonló.

De már nagyon régen utaztam vonattal.

Talán jár erre majd valaki,aki jobban ért hozzá.

2014. júl. 8. 06:20
 4/7 anonim ***** válasza:

"Az 1-100 km távolságú menetjegy a rajta feltüntetett naptári napon érvényes, a már megkezdett utazás másnap 03:00 óráig befejezhető.

A 101-200 km távolságra kiadott menetjegy az érvényesség első napját követő nap 24. órájáig érvényes.

A 201-400 km távolságra kiadott menetjegy az érvényesség első napját követő második nap 24. órájáig érvényes."

(MÁV utazási feltételek: a menetjegyek érvénytartama.)

2014. júl. 8. 07:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne is okoskodj. A menetjegy soha nincs vonathoz kötve, csak a helyjegy meg a pótjegy. (Illetve a gyorsvonati pótjegy nincs is vonathoz kötve )
2014. júl. 8. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem online vetted (pénztárban, automatában, esetleg jv-től) akkor igen. Az online módon vett jegyen meg kell nevezni a konkrét vonatot is a vásárláskor.
2014. aug. 25. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez utóbbi sem igaz. Nem kellene okoskodni, amikor egyáltalán nem értetek hozzá. A menetjegy nincs vonathoz kötve semmi esetben.
2014. aug. 25. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!