Mi van a buszokkal? :O
Figyelt kérdés
Hétfő óta minimum 5percet várok a buszra, mozdulni nem lehet már a megállóban sem:S miért nem járnak úgy mint eddig??2010. jan. 6. 18:35
1/4 anonim válasza:
csak annyi, hogy tél van és nincs jó pénz a karban tarátsukra, így ótvar alkatrészeket használnak hozzá. Én egy 8éves Rába busszal járok suliba minden reggel, de ezen a héten már kétszer lerobbant. Egyszerűen kevesebbet kellene sikkasztani és többet költeni értelmes dolgokra.
2/4 anonim válasza:
A BKV sofőrök betartják a szabályokat nem indulnak el rossz buszokkal.Meg különben is tél van öreg járművek ezek nincs pénz az újakra sokat kell fizetni végkielégítésre.Egyébként az első miatt már elküldtek sofőröket és szerelőket is a bkv tól.
Mellesleg 5 perc nem a világ nekem sajnos van hogy 20 percet kell várjak a -10 fokban mert nem jön a busz.És itt is hering party szokott lenni.Annak örülök ha a lábamat 4 centivel el tudom mozdítani és nem rúgok bele valakibe véletlen.Leülni meg azt mondják ,hogy az első megállóban lehet valahol..
3/4 anonim válasza:
én egy faluban lakok, ahol a busz lerobbant ma reggel. Hát felmentünk a haverokkal a buszmegállóig, ahol látjuk, hogy jön egy busz egy másik faluból, úgy hogy szinte tele van. Nah és még erre fel akartak szuszakolni még vagy 40embert, én már nem fértem fel, de akik fentvoltak, nah azok tényleg úgy érezték magukat mint a heringek. Olyan volt a látvány, ahogy préselték fel az embereket, mint abban a youtubevideóban ahol az embereket belepréselik az ellenőrök kínában a metróra. szörnyű mit meg nem enged magának a szabolcs volán...
4/4 anonim válasza:
Sztrájkolnak a BKV-sok. olvasd el ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!