Tudnatok mondani olcso taxikat pesten?
Én sem itt nőttem fel, mitöbb, csak március óta lakom itt, de korábban, ha fel kellett valamiért mennem, mindig tájékozódtam előtte, hogy mit mivel érek el. Nem egy nagy ördöngősség, 2014-ben meg különösen nem az.
Megjegyzem, egy távoli borsodi faluban éltem eddig, ahol a tömegközlekedés napi néhány busszal volt egyenlő.
Hat en meg buszozni sem szoktam :)
Es en szlovakiaban elek egy rohadt kicsi faluban :D szoval hiaba nezek en barmit nemtudom mi hol van es hogy jutok el.2014 ide vagy oda ez van :D te megszoktad ennyi en most megyek eletembe eloszor pestre :D
egy jó tanács: ha mégis a taxit választod, még véletlenül se emltísd,hogy nem vagy ismerős, amilyen mocsok némelyik, kihasználják
egyik első látogatásom alkalmával a Kelenföldi vasútállomástól akartam eljutni az Expo-parkba (Budán el a Rákóczi-hídig, majd a Könyves Kálmán/Hungária krt.-n szinte egyenesen), beszélgetni kezdtünk, még Budán elkotyogtam, hogy egyáltalán nem ismerem a várost. A férgese erre egészen az Új köztemetőig elvitt, majd onnan a célomhoz, csodálkoztam az összegen kicsit, de csak utólag ellenőriztem a turpisságot :) a vicc az hogy más ismerőseimtől is hallottam hasonlókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!