Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudnatok mondani olcso taxikat...

Tudnatok mondani olcso taxikat pesten?

Figyelt kérdés

2014. júl. 5. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem itt nőttem fel, mitöbb, csak március óta lakom itt, de korábban, ha fel kellett valamiért mennem, mindig tájékozódtam előtte, hogy mit mivel érek el. Nem egy nagy ördöngősség, 2014-ben meg különösen nem az.

Megjegyzem, egy távoli borsodi faluban éltem eddig, ahol a tömegközlekedés napi néhány busszal volt egyenlő.

2014. júl. 7. 00:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Hat en meg buszozni sem szoktam :)

Es en szlovakiaban elek egy rohadt kicsi faluban :D szoval hiaba nezek en barmit nemtudom mi hol van es hogy jutok el.2014 ide vagy oda ez van :D te megszoktad ennyi en most megyek eletembe eloszor pestre :D

2014. júl. 7. 00:52
 13/15 anonim ***** válasza:

egy jó tanács: ha mégis a taxit választod, még véletlenül se emltísd,hogy nem vagy ismerős, amilyen mocsok némelyik, kihasználják

egyik első látogatásom alkalmával a Kelenföldi vasútállomástól akartam eljutni az Expo-parkba (Budán el a Rákóczi-hídig, majd a Könyves Kálmán/Hungária krt.-n szinte egyenesen), beszélgetni kezdtünk, még Budán elkotyogtam, hogy egyáltalán nem ismerem a várost. A férgese erre egészen az Új köztemetőig elvitt, majd onnan a célomhoz, csodálkoztam az összegen kicsit, de csak utólag ellenőriztem a turpisságot :) a vicc az hogy más ismerőseimtől is hallottam hasonlókat

2014. júl. 7. 14:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a tanacsot!mindenkepp megfogadjuk :) akkor majd ugy teszunk mintha jaratosak lennenk :)
2014. júl. 7. 16:29
 15/15 anonim válasza:
uber,wunder car a legjobb.
2015. szept. 12. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!