Vajon az a bizonyos utas miért írja be ezeket a járatokon? Bővebben lent.
Debrecenben a dkv járatain buszon,villamoson meg trolin is láttam már azt a srácot ilyen 30 körüli srác,hogy átlagos civíl öltözetben van és űlt a buszon amelyik járattal később jöttem vissza ő is azzal jött és leűltem mellé,elővett egy papírt ilyen táblázat félét és egy " 10Y "-ot írt a táblázatba a papírján,rögtön gondoltam,hogy azért írja be ,mert amely buszon utaztunk az 10Y-os volt. Aztán egy helyen leszállt és átszállt arra a 10Y buszra ami visszafelé megy tehát leszállt és ment is vissza egyből a másik busszal. De már többször láttam.hogy leszáll egyikről és átszáll a másikra vagy villamosra stb. Nem tudom mi célból teszi,egy sima utas lehet szerintem,mert a múltkor mikor jött sz ellenőr,ő is bérletet mutatott neki mint a többi utas. Felszáll a buszra mindig,határozottan megáll,néha szét is néz és leűl valahová,táska van nála.
Vajon mi célból utazgat és miért írja a viszonylatszámokat mármint azt a járatot fel magának amelyiken éppen utazik?
2014. szept. 4. 18:27
Megvan az emberünk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!