Hogy tudnék eljutni? A keleti pályaudvartól- az andrásy út79ig? Milyen tömeg közlekedéssel kellene utaznom?
A kettő köpésre van egymástól, ha nincs nagy pakkod de van két lábad, akkor egyszerűbb gyalog!
A Rottenbiller utcán végig mész, ami valahol átvált Szív utcává, még azon is egy kis séta, és mindjárt ott az Andrássy út, ha minden igaz pont bal kézre a 79.
Ha nem jó gyalog, akkor járnak ott trolik, de nem tudom melyik ami arra megy.
Vagy pedig metróval Deák térig, átszállni kisföldalattira, és a Kodály köröndnél ki. De ez kerülő...
Persze, elvisz. Felszálláskor mondd meg a trolivezetőnek a pontos címet, majd kirak az ajtóban :)
A legközelebbi megálló hivatalos neve: Andrássy út (Vörösmarty utca).
Első vagyok és a többieknek igaza van. Rég jártam arra, nem emlékeztem a troliszámra, de megnéztem, valóban a 73-as vagy a 76-os, ami épp bent áll, azt válaszd! Itt a menetrendje, fölötte a másiké: [link]
Már csak azt írja le valaki a Kérdezőnek, hogy a Keletinél merre van a felszállási hely...! Régen a McDonalds utcájában kellett bemenni, nem tudom változtatták-e. Bár Kérdező, bárkit megkérdezel, majd útbaigazítanak.
(És a troliról nem kell átszállogatni, mint a kerülős metróval. Azt csak végszükség esetére írtam birkamegoldásként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!