Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy tudnék eljutni? A keleti...

Viczián Alexandra kérdése:

Hogy tudnék eljutni? A keleti pályaudvartól- az andrásy út79ig? Milyen tömeg közlekedéssel kellene utaznom?

Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:

A kettő köpésre van egymástól, ha nincs nagy pakkod de van két lábad, akkor egyszerűbb gyalog!

A Rottenbiller utcán végig mész, ami valahol átvált Szív utcává, még azon is egy kis séta, és mindjárt ott az Andrássy út, ha minden igaz pont bal kézre a 79.

Ha nem jó gyalog, akkor járnak ott trolik, de nem tudom melyik ami arra megy.

Vagy pedig metróval Deák térig, átszállni kisföldalattira, és a Kodály köröndnél ki. De ez kerülő...

2014. júl. 4. 13:47
 2/8 A kérdező kommentje:
nem nem kerülő mert már megnéztem térképen és a m2sel elmegyek a deákig deáktol az m1es a kodályig és már ott is vagyok!!! :) igy a legegyszerűbb
2014. júl. 4. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Lófåszt egyszerű az. A 73 vagy 76-os trolival kell utaznod, 6-8 perc az egész, nulla átszállás. Az Andrássy útnàl kell leszàllj.
2014. júl. 4. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
oké de akkor a 73 vagy a 76 és meddig közlekedik a trolly végig visz az andrásy út 79ig???
2014. júl. 4. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, elvisz. Felszálláskor mondd meg a trolivezetőnek a pontos címet, majd kirak az ajtóban :)

A legközelebbi megálló hivatalos neve: Andrássy út (Vörösmarty utca).

2014. júl. 4. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok és a többieknek igaza van. Rég jártam arra, nem emlékeztem a troliszámra, de megnéztem, valóban a 73-as vagy a 76-os, ami épp bent áll, azt válaszd! Itt a menetrendje, fölötte a másiké: [link]

Már csak azt írja le valaki a Kérdezőnek, hogy a Keletinél merre van a felszállási hely...! Régen a McDonalds utcájában kellett bemenni, nem tudom változtatták-e. Bár Kérdező, bárkit megkérdezel, majd útbaigazítanak.

(És a troliról nem kell átszállogatni, mint a kerülős metróval. Azt csak végszükség esetére írtam birkamegoldásként.)

2014. júl. 4. 17:07
 7/8 anonim ***** válasza:
A Keleti mellé közvetlenül kirakták a troliterminált. Ha elindulsz az Aréna Pláza felé, azonnal megtalálod.
2014. júl. 4. 17:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ehhez már csak annyi tudok hozzátenni, hogy nem "trolly" hanem troli, vagy trolibusz, legalábbis Magyarországon.
2014. júl. 4. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!