Rudabányán a bányatavat szeretném megnézni. Hogy lehet tömegközlekedéssel megoldani?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 11:07
1/6 anonim válasza:
Az indulási helyet a kisujjunkból kell majd kiszopogatni, ugye? Nem tűnt fel, hogy nem válaszol senki?
2/6 anonim válasza:
Rudabánya, kápolna a legközelebbi megálló a Rudabánya-Szendrő ill. Perkupa vonalon. De Felsőtelekesről és Rudabányáról is gyalog megközelíthető.
3/6 anonim válasza:
Én ugy mondom inkább hogy csak gyalog lehet megoldani. Az előttem lévő hozzá szóló jót irt de azon a vonalon nem járnak valami sűrűn buszok. Másrészt nagyon nagyon sokat kell még ott begyalogolni egy magán bánya úton. Gyakorlatilag azt kell mondani hogy teljesen sehogy. Rudabánya, illetve Felső/Alsó Telekes felől is megközelíthető, de jó sok gyaloglás vár majd rád. Mindkét esetben csak falu központig visz busz.
4/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak igaza van, azt kihagytam. Miskolcról indulok. Ahogy hallottam a múzeumnál megáll a volán busz, onnan meg 40 perc séta. Ez a megállapítás igaznak bizonyul?
2014. jún. 25. 08:20
5/6 anonim válasza:
A volt vasútállomásnál áll meg a Kazincbarcikáról jövő busz. Azért arra felhívom a figyelmed ha ott szállsz le elég furcsa sötéten lakott utcákon kellesz át menned.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az információt. Majd vigyázok a buckalakókkal :)
2014. jún. 26. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!