Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszra airsoft fegyvert?

Pintér Ádám kérdése:

Buszra airsoft fegyvert?

Figyelt kérdés
Van egy gyenge, még nem fegyvernek minősülő, kb h x sz x ma 1m x 0.2m x 0.1 m méretű dobozban egy airsoft AK-47-esem... mit fog hozzá szólni a busz vezető, ha a szfvár moha közötti járatra megpróbálom felvinni?

2014. jún. 22. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kovpet:

Ha a légfegyverbe (mert az airsoft is az) be van ütve a jóváhagyási jel, akkor valóban nem kell a kártya, bár kukacoskodóbb zsaru el fogja kérni. Egyébként közterületre ezt sem szabad csak úgy kivinni, szállítani meg minden esetben kitárazva, becsomagolva, még akkor is ha csak játék!

Ezeket a szabályokat nem én találom ki...

2014. jún. 23. 17:10
 12/17 Napkiraly ***** válasza:
Harkonnennek van igaza. Nem gondoltam,hogy a játékpisztolynak is van kártyája. Bár legutóbb hosszabbításkor azt mondta a yard, hogy már nem kell érvényes műszaki
2014. jún. 23. 18:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Harkoneen; kovpet; és Napkiraly nevü felhasználóknak köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 24. 08:18
 14/17 Jakus Tamás válasza:

Hivatalosan a fegyvert zárt csomagolásban akkumulátor és tár nélkül lehet csak szállítani. A csomagolás ne legyen átlátszó és maga a fegyver doboza sem jó mert a laikus szem azt fogja hinni hogy éles lőfegyver és rád hívja a zsarukat. A legjobb ha varratsz egy hordzsákor a fegyver dobozának megfelelő méretben és azzal hurcolod.

A kártya meg elvben nem kell. Ugyan ha szaküzletből veszed a fegyvert automatikusan kiállítják neked de 100 játékosból maximum 10 nek van érvényes kártyája a fegyveréhez.

2014. júl. 4. 09:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm!
2014. júl. 5. 10:52
 16/17 Napkiraly ***** válasza:
Akksival megy? Nem láttam még közelről ilyen puskát, de akkor lehet benne műszaki tartalom. Mondjuk azt se gondoltam hogy kártya van hozzá.
2014. júl. 5. 13:38
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, nincs benne semmi elektronika, rugós fegyver.
2014. júl. 6. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!