A Lövölde tér mennyire biztonságos az esti órákban?
Attol fugg :)
nekem anyukam ott lakott es nem volt annyira gaz a kornyekkel,en szemelyszerint nem kerultem konfliktusba..de azert van par furcsa alak
mitol felsz leginkabb?
megkeselni nem fognak..max piszkalni..
Legelitebb villanegyed?! El vagy te egy kicsit tájolva barátom...
Ez a 7. kerületi dzsunkesz széle. 2-3 utcával odébb embert esznek a bidámok esténként.
"Persze aki meglàt egy cigányt vagy hajléktalant és rögtön sírva fakad, annak tényleg van félnivalója."
Rasszizmust ne keverjünk bele a történetbe lehetőleg!
Vannak helyek, ahol több ismerősömbe belekötöttek, megírtam ezen az oldalon a véleményemet a helyekről, és közölték velem mások, hogy ezek biztonságos helyek, még éjjel öltönyben se érték őket atrocitások. Az kicsit se zavarta őket, hogy a hírekben késelések, stb is előfordultak ott.
Ha valahol még nem ért téged atrocitás, de mást már igen, akkor az nem biztonságos környék, ezért ott különösen elővigyázatosnak kell lenni!
Nem biztos, hogy olyan véleményére kéne adni, aki szerint a vii. kerület Budapest egyik legdrágább kerülete...
A lövölde környékén konkrétan 250e az átlag négyzetméterár.
A svábhegyen meg 600e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!