Hol lehet bemenni a Keleti pályaudvar kocsiműhelyébe?
Erre gondolsz?
"Budapest-Keleti pályaudvar személykocsiműhely (Budapest, Verseny u. 1.):
A személykocsiműhelyben többek között bemutat a MÁV-START egy háló- és egy étkezőkocsit, valamint a látogatók járművön tartózkodva vehetnek részt gépi kocsimosáson. A járműkarbantartó blokknál megtekinthetőek lesznek az új FLIRT-ök illetve az egyik saját fejlesztésű-gyártású IC+ kocsi. A nagy érdeklődésre tekintettel ezúttal is óránként tíz percre megszólal a NOHAB alapítvány M61-010-es járművének dízelmotorja, hogy „gépzenével” szórakoztassa a nagyérdeműt."
"Üzemi terület, idegeneknek tilos a belépés. Ha ismersz egy ott dolgozó embert, talán van esélyed bemenni..."
Végigolvastad a kérdést? Nyílt nap lesz a kocsiműhelyben... :D
Az 1-es vágánynál van egy kis kapu, láttam már ott is bemenni melósokat, de esélyesebb a Verseny utcáról.
1-es: Igen, erre gondolok.
3-as: Köszi!
Igen, tudjuk hogy üzemi terület de hidd el, egy két spannal be lehet oda menni máskor is.
Amúgy a kérdés kifejezetten a múzeumok éjszakájáról szólt, szóval nem világos miért kell itt durrogni feleslegesen...
#2/5
Ha nem látnád a címkék között, ott van , hogy a Múzeumok éjszakájáról van szó, de benne van a leírásban is. Nem csak magát a kérdést kellene elolvasni, balfék... -,-'
Utolsó, gondolom te vagy az a tipikus tizenéves, aki a nyílt napokon mindent össze-vissza nyomogat, beleszalad a képekbe, folyton hangoskodik és akitől az érdeklődő, hozzáértő felnőttek nem tudják élvezni ezeket a rendezvényeket, mivel játszóházat csinálnak belőlük.
16 év alatt nem kéne beengedni senkit autóbuszgarázsok, valamint kocsiműhelyek nyílt napjára. És erről nem csak nekem ez a véleményem.
Utolsó, te nagyon fordítva ülsz azon a lovon :D
A kis 16 éves inkább te vagy, bár még nekik is jobban megy a szövegértelmezés. Tényleg ennyire nem bírtad felfogni, hogy mi a kérdés? Várj, akkor segítek. A kérdező a Múzeumok éjszakáján szeretne elmenni a kocsiműhelybe, ami erre az estére fogad látogatókat. Tehát nem augusztus 10-én és nem is karácsony este szeretne menni, hanem szombaton. Innentől kezdve baromira lényegtelen, hogy az év többi napján mennyire nem mehet be oda átlag ember. Érthető?
De persze értem én, hogy akkor jön a személyeskedés, mikor valaki már kifogyott a normális érvelésből....
Nem olvastam el a kérdés alatt lévő szöveget, ez tény, mivel nem volt időm rá. Egyébként hiába pattogsz e miatt, hidegen hagy.
Amit a nyílt napokon előforduló vendégekről írtam, az viszont teljes mértékben igaz, és a kérdezőnek azt tudnám javasolni, inkább egy ismerőssel menjen be a kocsiműhelybe, akkor, amikor nincs nyílt nap, ha nem játszóházi színvonalat akar. Egy ideig kijártam ilyenekre, az utolsó a Cinkotai autóbuszgarázs nyílt napja volt, néhány éve. A gyerekek és a fiatalabb tizenévesek teljesen lerontották a színvonalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!