Hogyan kell másik vonatra átszállni?
Figyelt kérdés
Nem írja ki az elvira, hogy melyik vágányról indul az a vonat, amire át kell szállnom. Honnan tudom meg?2014. jún. 17. 16:53
1/8 anonim válasza:
Utastájékoztató táblán ki lesz írva.
2/8 anonim válasza:
De a járatszámot kiírja... kattints arra...és többet megtudsz
3/8 anonim válasza:
Érdemes az első vonat kalauzát menet közben megkérdezni, kisebb állomásokon elég sok szokásjog van.
4/8 A kérdező kommentje:
Danke schön :)))
2014. jún. 17. 19:18
5/8 anonim válasza:
Leszállsz az állomáson és ott, már bemondják. Nem minden helyet ismerek, de ahol szoktam utazni, ott, a táblán, ki is írják, hogy melyik vonat, melyik vágányon indul. Interneten is ki van írva előre, de az, nem mindig pontos (tapasztalatból mondom).
6/8 anonim válasza:
Elvira hazudik, vágányszámot soha ne higyj el neki! Mindig az àtszállás helyén kell tàjékozódni a digitális vagy analóg utastájékoztató táblák, a hangosbemondás és/vagy a kifüggesztett menetrend alapján.
7/8 anonim válasza:
"elvire hazudik" ezen jót nevettem :D oda van írva, hogy csak tájékoztató jellegű és bármikor változhat
8/8 A kérdező kommentje:
Na, sikerült összehoznom :) Köszi a segítséget. Amúgy végül a táblán néztem meg a vágányszámot, mert a hangosbemondásból annyit hallottam, hogy:"tíririrí ririrí. Inter City vonat indul Budapest nyugati pályaudvarra a kksksksskskskkk vágányról."
2014. jún. 18. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!