Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonattal hol száljak le...

Vonattal hol száljak le Budapesten hogy el bírjak jutni a Fővárosi Állatkertbe?

Figyelt kérdés

Szolnok felől mennék.

A legegyszerűbb útvonalon szeretnék odajutni :)

2014. jún. 16. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

A legegyszerűbb útvonal Bp. Nyugati pu. -> 72-es troli. A pályaudvartól balra kell a következő sarokig sétálni (Podmaniczky u.) és a trolival az Állatkert megállóig kell menni.

A 72-eshez jó Bp. Zugló is, de onnét hosszabb az út és többet kell a troliig is sétálni.

2014. jún. 16. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
A Keletitől 79-es troli vagy 30-as busz, a Nyugatiból 72-es troli. Nincs nagy különbség a két irány között szerintem.
2014. jún. 16. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Én még úgy tudtam a legtöbb vonat Szolnokról a Nyugatiba megy.
2014. jún. 16. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

"Én még úgy tudtam a legtöbb vonat Szolnokról a Nyugatiba megy."

Kb fele-fele vonat megy a Nyugatiba és a Keletibe. Vagy kicsit több a Keletibe, mert a Lőkösiek is oda járnak óránként.

2014. jún. 16. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Zuglóban szàllj le, a Nyugatiig felesleges elmenni, megnézve hátulról is a majmokat. Zuglóból a 72-es troli visz el a tàvoli rokonainkhoz
2014. jún. 17. 06:04
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Sopronban!
2014. jún. 17. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Zuglót nem érdemes ajánlani, mert a szolnoki vonatok NEM a Nyugatiba érkeznek hanem a Keletibe. A minimális számú kivételre nem lehet építeni, mert alapvetően a ceglédi elővárosi vonatok teszik ki a forgalom nagy részét (a gyorsvonatokat és az IC-ket nem számolom ide)
2014. jún. 17. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az Elvira szerint kb. fele-fele arányban mennek a Keletibe és a Nyugatiba!

Kérdező:

Ha a Nyugatiba érkezel akkor 72-es troli, ha szeretsz kicsit sétálni, akkor Zuglóból, ha nem akkor a Nyugatitól.

Ha pedig a Keletibe érkező vonattal mész, akkor 79-es troli a Gundel Károly útig és séta.

2014. jún. 17. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!