A hetek utolsó tanítási napját megelőző munkaszüneti nap kivételével munkaszüneti napokon. Most mivan? :S
Figyelt kérdés
EZ MI A FENÉT JELENT? :D
vki vmi konkrét példát tudna felhozni?:D
2010. jan. 2. 21:03
1/6 anonim válasza:
A hetek utolsó tanítási napja a péntek az azt követő munkaszüneti nap szombat. Tehát Akkor mikor iskola van azokon a szombatokon nem közlekedik, szak iskola szünetekben.
2/6 anonim válasza:
Biztos, hogy így van ez a feltétel? Én úgy emlékszem, hogy " a hetek első tanítási napját megelőző munkaszüneti nap kivételével munkaszüneti napokon". Megjegyzem, így is van értelme: nyáron, vasárnaponként nem közlekedik, mert nincs rá szükség, szünet van. Tavasszal, ősszel és télen, iskolaidőben közlekedik, hogy a kolisok vissza tudjanak menni a koliba.
3/6 A kérdező kommentje:
így van a feltétel, menetrendből írtam ki :D
2010. jan. 2. 23:48
4/6 anonim válasza:
ha mondjuk a heten az utolso tanitasi nap, mondjuk szerda( mert pl. karacsony van) , akkor nem kozlekedi az elotte levo vasarnapon, mert az munkaszuneti nap, de fog kozlejkedni a karacsonyi unnepnapokon, ami ugye munkaszuneti nap...gondolom en ezt igy, 18 eves fejjel(:
5/6 anonim válasza:
nem értem miért nem lehet kiírni hogy nem közlekedik X.hónap X.napjain... én is annyit szívok mindig ezzel :D
6/6 A kérdező kommentje:
igen amúgy..:D túlvan bonyolítva egy cseppet.
2010. jún. 21. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!