Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV on mikor sétáltam át...

MÁV on mikor sétáltam át egyik kabinból a másikba az a kis rész ahol össze van csatolva vonat többi lent?

Figyelt kérdés
hirtelen le fékezett nem tudtam hova kapaszkodni és el tört egyik ujjam... mikor ajtóhoz csapódtam ... belehet őket ezért perelni ? egyik kalauz azt monda lehetséges ..

2014. máj. 25. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Perelni nem lehet, kártérítést kérni igen.
2014. máj. 25. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az egész mávon átsétáltál? Vagy csak egyik vagonból a másikba próbáltál egy vonaton.

És ha épp kitérőben sétáltál volna bele, lehet el is esel..

Be perelni be lehet, de előtte én elolvasnám az utazási szabályokat. :D

2014. máj. 25. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Max kártérítést kérhetsz.
2014. máj. 25. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha azonnal jelentetted a kalauznak, aki felvette a jegyzőkönyvet és megvan az orvosi látlelet, a röntgenfelvétel, tanúk, akkor lehet kártérítésért folyamodni.
2014. máj. 25. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Kártérítést kérhetsz az Ügyfélszolgálatnál, és a kalauz által felvett baleseti jegyzőkönyvet csatold mellé. Erre szükség van a kérelemhez.

Hogy kapsz-e, az nem biztos.

2014. máj. 25. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha volt érvényes jegyed vagy bérleted, és van jegyzőkönyv az esetről, akkor jogosult vagy balesetbiztosítás igénybevételére. Perelni nem lehet őket emiatt.
2014. máj. 25. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Perelni nem lehet, miért lehetne??

Ellenben érvényes utazási okmánnyal az utazás teljes időtartama alatt biztosított vagy. A jegyvizsgáló vesz fel jegyzőkönyvet, vagy leszállás után az illetékes. Utána elmész orvoshoz, megvizsgál és utána kapsz valamit a biztosítótól.

2014. máj. 25. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezért még kártérítést se fogsz kapni. A hirtelen fékezés benne van a pakliban. Nem rendkívüli eset...
2014. máj. 27. 16:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem rendkívüli, de hülyeséget nem kell terjeszteni: a biztosítas kiterjed erre is, így kapna "kártérítést".
2014. máj. 28. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!