álltalában hány orakor kezdik a buszsoförök a délelöttös müszakot hánykor kelnek reggel? :
A kelés attól függ hogy be kell-e mennem a buszomért a telepre vagy nem.
Ha be kell érte mennem akkor olyan 3 kor már kelhetek, mert akkor autóval megyek be a telephelyre ami innen 15 perc autóval, mivel nem keresztezi a pályaudvart ahonnan általában indulok.
Ha nálam van a busz akkor fél 4 kor kelek.
Kezdés nálam hajnali fél 5 kor van mindig, mivel legtöbbször vagy a szomszéd faluba megyek ami a pályaudvartól durván 20-23 perc ami nem elég vészes.
Ha távolabbi városba megyek, ez inkább helyettesítésnél fordul elő akkor már hajnali 3 kor indulhatok el a busszal üres járatba hogy beérjek.
Szerencsére ha ilyen van akkor nagy buszt kapok de azt elhozhatom magammal hogy ne kelljen azért fél órákat autózgatnom hogy időbe beérjek hogy onnan tudjam kezdeni a műszakot.
Amikor kezdő voltam a sima Volánnál akkor aranyéletem volt gyakorlatilag, mert igaz hogy nagy távolságot kellett tennem, de a buszt mindig megkaptam szerencsére, és mindig az innen nem messze lévő pályaudvarról kellett indulnom hajnali 4 kor. Azt szerettem az jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!