Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek kicserélik nekem...

Szerintetek kicserélik nekem a bérletet?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem máv bérletet, de a taskamban ráfolyt valami igy néhány helyen elszìneződött. Szerintetek kicserélik?
2014. máj. 7. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ki, az Akácfa u.-ban és pár 100ft a díja.

Jó hosszú sorra számíts.

2014. máj. 7. 10:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Első nem tudja a szöveget értelmezni, a MÁV-nak nem az Akácfa utcában van az irodája (ahol én bérletcserekor sose álltam sorba, az a pótdíjiroda, de nem ott kell BLV bérletet cserélni).

Vidd be egy vasúti jegypénztárba, ott meg tudják mondani hogy milyen mértékű a probléma és hogy lehet-e cserélni.

2014. máj. 7. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Jogos... elnéztem.

Na, a MÁV-nál jó kérdés... nézd meg talán az interneten.

2014. máj. 7. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicserélik igen, kezelési költségért cserébe.
2014. máj. 7. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
így van, bárhova, vasútállomásra mondjuk elmész, kicserélik valamennyi kezelési költség ellenében.
2014. máj. 10. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Még másnap elmentem, és megkérdeztem ott ahol vettem, és azt mondták, hogy kicserélni nem cserélik ki, viszont megkérdezett ott valakit telefonon, és mivel az adatok látszanak rajta, így használhatom. Eddig nem büntettek meg miatta, csak néztek érdekesen.

Mondta a nő a pénztárban, ha véletlenül még is megbüntetnének, akkor menjek be és akkor írunk valami kártérítési papírt, de akkor kell új bérletet is vennem.

2014. máj. 11. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!