New Yorkba szeretnék metrózni mik a feltételek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 15:56
1/10 anonim válasza:
Elég macerás New Yorkba metrózni, mert ha az óceántól el is tekintünk, a metró is csak Kelenföldig közlekedik!
Vagy esetleg New YorkbaN szeretnél metrózni?
2/10 MrPifta válasza:
Pestről New Yorkba nem visz metró, esetleg egy elővárosból, de ebben sem vagyok biztos
3/10 anonim válasza:
A legalább 60-as IQ, szóval már elbuktál.
4/10 anonim válasza:
New YorkbaN is ugyanaz a feltétel, mint itthon: legyen érvényes jegyed.
New Yorkba viszont metróval innen az életben el nem fogsz jutni. :D
5/10 anonim válasza:
6/10 Napkiraly válasza:
Nekem tetszik az ötlet,hosszabbítsuk meg a négyes metrót New York-ig!
7/10 anonim válasza:
Gondolom úgy értette , hogy New York ba akar metrózni ,nem? (Mármint helybe, nem oda)
8/10 anonim válasza:
7-es, de az úgy lenne helyes, hogy New Yorkban. A New Yorkba az azt jelenti, hogy oda.
9/10 anonim válasza:
"Gondolom úgy értette , hogy New York ba akar metrózni ,nem? (Mármint helybe, nem oda)"
Jézusom, ez komoly?????
Még azt sem veszed észre, min megy a gúnyolódás, ennyire nem tudsz magyarul??
Könyörgöm, próbáljuk már megkülönböztetni a -ba/-be és a -ban/-ben jelentését!!
10/10 anonim válasza:
Szerintem, ha el tudsz jutni New Yorkba, akkor képes leszel a feltett kérdéssel is megbirkózni. Utóbbi könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!