Hogyan kell kinyitni a buszok csomagtartóját?
Figyelt kérdés
Kérlek, ne nézzetek komplett idiótának, de amikor először és legutoljára próbáltam kinyitni egy busz csomagtartóját, nem tudtam, hogy kell, ezért megkértem a sofőrt, hogy segítsen, mire ő rám üvöltött, hogy: "Csak a gombot kell megnyomni!" Milyen gombot és hol van ez? :D A gyakorlatias dolgokhoz totál analfabéta vagyok, ez van. Úgy kell kinyitni, mint az autókét? Előre is köszi... :D2014. ápr. 30. 16:07
1/5 anonim válasza:
Annyira nem bonyolult egy ilyen. Ahány busz annyi ajtó, de ránézve látszódik, hogyan működik. Próbáld húzni, tolni, fordítani, nyomni, valamelyik majdcsak bejön, ha átlátni nem tudod, mit kell vele csinálni. Mellesleg a sofőr igazán segíthetett volna.
3/5 anonim válasza:
Papírforma szerint csakis a sofőr jelenlétében lehetne ki- vagy berakodni, hiszen ő ellenőrzi, hogy a csomagjegyek alapján mindenki a saját csomagjàt vigye el. Persze tudom, hogy gyakorlatilag soha nem szórakoznak a papírmunkával - viszont baromira nem kellene húzni a szàját a vezetőnek, ha megkéred, segítsen. (Különösen koszos busz esetén.)
A legmodernebb buszokon akár tàvműködtetésű is lehet a csomagtérajtó. Van, ahol hatàrozott befelé nyomásra nyílik az ajtó, van, ahol fogantyút kell magad felé húzni, megint máshol el kell forgatni azt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeteket! Próbálkozom majd. :D
2014. máj. 2. 12:34
5/5 anonim válasza:
Van, ahol meg azért ordít rád a sofőr, hogy hogy mered nyitogatni a csomagtartót, majd ő kinyitja. A legjobb a sofőrnek szólni, hogy beraknád a csomagod, ő meg vagy leszáll segíteni, vagy közli, hogy nyitva van, rakd be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!