Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Éves BKV-bérlet olcsóbban?

Éves BKV-bérlet olcsóbban?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata az ilyesmiben:

[link]

Milyen csalókra figyelmeztet az Index?

2009. dec. 24. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én itt azt látom, hogy hirdetik eladásra olcsóbban az éves BKV bérleteiket a tagok...

Én nem vennék éves bérletet, így nem is érdekel a dolog.

1.) Előre befektetni 80-85 ezret szerintem hülyeség...

2.) Havonta vásárolva a 30 napos bérlet jobban jön ki, mert lehet vele ügyeskedni, kihagyni a hétvégeket, nem veszek akkor, ha nyaralunk, stb...

2009. dec. 24. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
én ígyse veszek meg úgyse,de amúgyse fogok:D
2009. dec. 24. 22:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Két jó k*baszott használhatatlan válasz.
2009. dec. 25. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek az eladó bérletek amiket ott hírdetnek valószínű hogy céges. Azaz eredeti. Gondolom ők kocsival járnak így felesleges és még ha olcsóbban is adják ők még mindig nagyon jól járnak.

Viszont az elsőnek igaza van. Nem éri meg előre bevásárolni amióta 30 napos bérlet van. Simán lehet játszadozni a hétvégkkel az ünnep napokkal és akár 30-40 napot is meg lehet spórolni. Én kocsival és BKV val felváltva járok mert diákkal így éri meg jobban és könnyebb játszani a határidőkkel. De kocsi nélkül is ki tudtam használni a dolgot. Bérlet lejár csütörtökön akkor csak hétfőn vagy kedden vettem meg megint hisz hétvégén csak meló volt az is közel a lakhelyemhez.

2009. dec. 25. 12:44
 5/6 anonim válasza:
szerintem az is elleneszól, hogy ha az éves bérletedet elveszíted/ellopják a táskáddal együtt, akkor a hátralevő hónapokat buktad.
2009. dec. 29. 07:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak. 2009 január óta az éves bérlet 12 szelvényből áll épp ezért hogy ha ellopják a cuccod csak az adott hónap legyen a bukó.
2009. dec. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!