Az iskola és a lakóhely között hány %-os kedvezmény van a bérletre?
Figyelt kérdés
2008. júl. 26. 16:28
3/9 anonim válasza:
90%-os diákkedvezmény van bérletre (suli-lakhely közt). menetjegyre bárhova mész 50% a Dkedvz.
Az hogy busz vagy vonat az mindegy, mert egységessé tették azonos km azonos ár.
4/9 anonim válasza:
Szerintem nincs 90%-os az a kedvezmény. Nem azt vették el tavaly vagy tavaly előtt??
5/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok ismét.: Különválaszották azt is hogy diák vagy hallgató az ember.. de rájöttek h ez egy **** nem akarok csúny akifejezést írni. úgyh ez van. de mav.hu és ott pontosan meg is tudod nézni, hogy neked hány km kell és az mennyibe fog kerülni.
6/9 anonim válasza:
Az iskola és a lakóhely között váltható diákbérlet, amely a normál bérletár 10%-a. Vagyis erre a bérletfajtára 90%-os kedvezmény van. De ez csak a lakóhely és az iskola között váltható.
Jegy esetén bármely - belföldi - viszonylatban 50%-os menetjegy váltható érvényes diákigazolvánnyal.
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit: Csak nappali és esti tagozatos hallgató veheti igénybe a bérletkedvezményt. Levelező tagozat esetén kedvezményes bérletet nem válthat, és a kedvezményes menetjegyet (50%-os) is csak a lakóhelye és az iskola között veheti igénybe.
8/9 anonim válasza:
Csak a felsőoktatásban résztvevőktől vették el. Általános- vagy középsulisoknak 90% a kedvezmény.
9/9 anonim válasza:
ismét a 3. válaszoló vagyok. A kérdésre megkapta a választ a feltevő. (már a 3. válaszban!egéaz pontosan már a2.ban is jó választ kapott!!) egyébként meg felesleges újabb kérdéseket feltenni a válaszban (szabályzat)És mint leírtam nincs már megkülönböztetve hallgató és diák!! 90% a hallgatóké is! Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!