Melyik Budapest legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontja amelyet nem érint metróvonal?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 18:31
1/9 kovpet válasza:
Talán a BAH-csomópont? De csak tippelek.
2/9 kovpet válasza:
Ja, tömegközlekedési? Benéztem. Akkor nem hiszem, bár sok minden megy ott is.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy a legforgalmasabb-e, de Kőbánya-Alsónak jelentős a forgalma.
4/9 anonim válasza:
Jó eséllyel a Boráros tér. 2, 4, 6, 23, H7, stb. közösen bőven metrónyi kapacitással bírnak.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a Boráros tér. (Csepeli HÉV végállomása, 2-es, 4-es, 6-os villamos, 15, 23, 23E, 54, 55, 212 buszok végállomása)
De forgalmas még a Hűvösvölgy, Csepel Szent Imre tér, Rákoskeresztúr városközpont, Budafok, Városház tér is.
6/9 kovpet válasza:
Na, szép. Csepeliként pont a Boráros nem jutott eszembe :)
Az tényleg esélyes.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is a Boráros tér... A második helyen meg talán Hűvösvölgy áll... vagy a szentlélek tér...
8/9 10 deka farhát válasza:
Zugló vasútállomás is játszhat még.
9/9 anonim válasza:
Szerintem főként a Boráros tér, de szóba jöhet a Bosnyák tér, Kosztolányi Dezső tér, Zugló vasútállomás, Szentlélek tér (bár ott a HÉV két irányba), Flórián tér, Kőbánya alsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!