Hogy lehet valaki bkv ellenőr? Mennyit dolgoznak és mennyi a fizetésük?
14:41
miérT? ez engem is érdekelne
"Jegyellenőri állásokat a BKV évente egyszer, kétszer tölt fel, összesen 15-20 főnyit átlagosan, a helyekre 40-50%-os a túljelentkezés a társaság közlése szerint. A jelentkezés feltétele az érettségi, a több mint félezres állományból jelenleg a jegyellenőrök kb. 63%-a, a jegyvizsgálók 73%-a érettségizett, a többiek vagy szakmunkás vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek.
A jegyellenőrök egy háromhetes, 96 órás elméleti alapképzés és kéthetes gyakorlat után állhatnak munkába, amennyiben megfelelnek. Munkájukat rendszeresen ellenőrzik a későbbiekben is, válaszolták kérdésünkre a BKV sajtóosztályán. A képzésnek jelenleg része a magatartási normák elsajátítása, és bár a képzés metodikáján nem terveznek lényegi változtatást, a jobb konfliktuskezelésre nagyobb hangsúlyt helyeznek majd."
Ez innen van: [link]
Esetleg még ez is érdekes lehet: [link]
Tessék a bkv információnál érdeklődni telefonon, az a tuti!
hát ez már elkeseredésből jutott az eszembe...
van egy érettségim, van egy emelt szintű gazdasági informatikus szakmám, egy ECDL bizonyítványom, 1 nagy áruházi pénztárosi gyakorlatom, és több mint 2 évnyi kisbolti eladói tapasztalatom.
és itt vagyok munka nélkül...
a szakmámban rájöttem, hogy nem akarok elhelyezkedni, de nem is tudnék, mivel mindenhova gyakorlat szükséges, de gyakorlatot nem tudok szerezni, mert nem vesz fel senki és ismeretségem meg nincs...
2 hónapja nincs munkám, azóta az összes nagyáruházba elküldtem az önéletrajzomat (Auchan, Tesco, Lidl, Penny, Aldi, Match ráadásul úgy, hogy még a munkaügyiben is ki volt plakátolva, hogy munkatársat keresnek) és még egy rohadt telefont se kaptam, hogy hülye vagy...
ha kisboltba jelentkezem eladóként első kérdésük, hogy meg van-e a papírom, mert a kisboltosok zömének az kell.
23 éves lány vagyok, aki nem szeretne (hehe nem is tudnék az alkatom miatt) a testéből élni, de még az express.hu-n is minden 2.-3. hirdetés vagy masszőz, vagy erotikus munka...
ezért végső elkeseredésemben gondolkodtam el azon, hogy vajon milyen ez az ellenőrisdi...
15.51-es vagyok
Ahogy most keresgéltem erről, több cikket is találtam, köztük ezt (olvasgass bele, ha van kedved!):
A jegyellenőrök bérezése veszélyességi pótlékot nem tartalmaz, átlagosan bruttó 160 ezer forintot keresnek.
ezt az első linkben olvastam, amit itt kaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!