Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik a legközelebbi út?

Melyik a legközelebbi út?

Figyelt kérdés
Déli pályaudvarról szeretnék a váci utcába,pontosabban a WestEnd City Center-be menni.Hogy jutok el oda?

2014. ápr. 13. 13:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen időközönként járnak? Hol kell megvenni a jegyet?
2014. ápr. 13. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:
2-5 percenként járnak, a pénztárba vagy bármelyik újságárusnál vehetsz jegyet :)
2014. ápr. 13. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Fontos infó még, hogy 1 db vonaljegy elég az egész utazásra, átszálláskor nem kell új jegyet kezelmóni.
2014. ápr. 13. 17:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz átszállni, sétálj el a Széll Kálmán térre és menj a 4-es vagy a 6-os villamossal
2014. ápr. 13. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

"Váci útra,mert ott van a WestEnd City Center"

ÉN tudom hol található a WCC (XIII. kerület), viszont te a kérdésedben a Váci utcát emlegetted ami az V. kerületben van!

A Deákon a 3-as metró pedig olyan közel van, hogy fel se kell jönni a föld alól!

:)

2014. ápr. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!