Szerintetek fog szólni a sofőr?
Amikor nem dolgozom délután pihenek egy kicsit és járom a várost az a hobbim,hogy felűlök mondjuk a 10-es buszra,kimegyek vele az IT-ig,ott leszállok visszajövök a másikkal a nagyállomásig,ott átszállok másikra és jövök megyek vele estig,ez a hobbim,gyűjtöm a buszos fotókat,van mikor a barátnőm is jön velem,ő is elkapta tőlem ezt a buszos hobbit.Volt,hogy egy nap 4-szer is utaztam azzal a sofőrrel és negyedjére sem szólt,hogy megint utazok,csak mutattam felszálláskor a bérletem és bólintott,h köszönöm.
Szerintetek egyszer szól majd valami sofőr,hogy"Te buszozol?" vagy nem fog? Nagyon ki van használva a bérletem.
Szerintem egy idő után azt fogják rólad hinni hogy valamiféle belső ellenőr vagy. Nem mernek majd veled packázni.
Kezd el büntetni az utasokat, csak kéne egy karszalag.
Ja,az lehet ,hogy azt hiszik majd,nem tudom azt is látják,hogy valamit írok,mert van egy paksamétám és írom,hogy melyik viszonylatszámú buszon utaztam az adott nap. Pl. tegnap is 1-es villamos,25% busz,46Y,10,11,10y stb.
De mindezt csak hobbiból mert ez a hobbim. És mivel bérletem van és mutatom felszálláskor,miért hinnék azt,hogy valami ellenőr vagyok.Ez hülyeség.
Másnak meg az a hobbija,hogy hazamegy a suliból és kimegy és egész délután ott áll a vasút mellett és fotózza a vonatokat:)
25
Y-t akartam írni...
Ez milyen link? Micsoda ósdi karszalag. Amúgy ez Debrecen ahol vagyok és ez a link bkv-val kapcsolatos. Amúgy pesten zöld karszalagot használnak az ellenőrök,nálunk kéket és vannak csini ellenőrcsajok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!