Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Petőfi Csarnokba ki lehet...

A Petőfi Csarnokba ki lehet jutni akadálymentesen?

Figyelt kérdés
Babakocsival szeretnék kimenni a piacra Kőbányáról. Ahogy elnéztem, semmi nem megy oda, ami akadálymentes.

2014. ápr. 3. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A járdán tolni elég akadálymentes... Az 1-es villamos meg két lépcső és egy mozdulat feltenni.
2014. ápr. 3. 17:21
 2/4 darujev ***** válasza:
Honnan Kőbányáról (elég nagy kerület a Hungáriától a 17-ig)? A 70-es trolinak vannak ap-s indulásai, a 74-es elvileg full ap. pár méterre a Pecsátol. Kilences busz Kőbánya központból (az oda járó buszoknál se lehetetlen az ap.), Nagykörúton Combino és a kellő helyen átszállni a trolira. Macerás, de ötlet szinten ez ugrott be. Vagy Keletitől 30as busz, kis ligeti séta, egyszerűbb ötlet. A piac mit takar amúgy, nem az volt ősszel, hogy a bolhát elüldözték onnan?
2014. ápr. 3. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
9-essel menj az Astoriàig, onnan pedig a 74-essel a Közlekedési Múzeumig. Egyik járat sem full ap., de elég gyakoriak az ap. indulások mindkettőn.
2014. ápr. 3. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:

#2, #3: Köszönöm. Azért nem részleteztem, hogy honnan, mert Újhegyről megyek, ahonnan 5 perc a Köki, 15 az Örs, vagy 15 perc a Liget téri központ. Köszi, elkerülte a figyelmem, hogy a 74-es mindig ap. Szuper. Én még a 32-esre gondoltam. Az Amerikai útnál átszállni.

Azt hiszem, nem szűnt meg a bolhapiac. Nagyon rég voltam kint, de a PeCsa honlapján ott van, hogy a hétvégén is lesz.

2014. ápr. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!