MÁV tanfolyamoknál ez hogy van?
Hogy szoktak indítani tanfolyamokat? Mindig változóan vagy megvan, hogy az adott év pl februárban és szeptemberben?
Forgalmi csomópont humánpartner?! Szolnokon van ilyen?
Melyek azok amihez elég a szakmunkás bizonyítvány, mint a legmagasabb iskolai végzettség?
Mennyit lehet keresni? 90-100ezret?

Általában a munkáltató igényei szerint indítják a tanfolyamokat, naptár szerint nem. (Nyilván akkor képeznek, ha van szükség emberre. )
Humánpartner van Szolnokon:
5000 Szolnok, Jubileum tér 1-3 1. emelet 02/15-87 vagy 02/11-08
Ha polgári telefonról hívnád őket akkor: 06/1 51x-xx-xx formában hívd. (06/1 512-15-87)
Szakmunkás szinte semmihez nem elég. Hacsaknem kimondottan szakképzettséget igénylő melóra keresnek embert (Minősített hegesztő pl.)
Forgalmászként pótlékokkal bruttó 180 környéke, ami nettó 110-120.
Itt olyanra gondoltam mint pl kocsivizsgáló, vagy váltókezelő.
Köszi a választ.

Az baj, ha csak 21 éves vagyok és hivatalosan még sehol sem dolgoztam? Persze dolgoztam már 1 évet vállalkozónál most 1 hónapja meg egy másiknál. Azért ezt mégsem írhatom bele :D
De ez gondolom nem számít hisz nem szakmámban akarok dolgozni.
De jó lenne, ha sikerülne. Itt simán lelehetne húzni 20 évet vagy többet, ha addig nem csődöl be vagy nem változik annyit a világ...(technika)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!