Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV tanfolyamoknál ez hogy van?

MÁV tanfolyamoknál ez hogy van?

Figyelt kérdés

Hogy szoktak indítani tanfolyamokat? Mindig változóan vagy megvan, hogy az adott év pl februárban és szeptemberben?

Forgalmi csomópont humánpartner?! Szolnokon van ilyen?

2014. ápr. 1. 19:24
 1/6 A kérdező kommentje:

Melyek azok amihez elég a szakmunkás bizonyítvány, mint a legmagasabb iskolai végzettség?

Mennyit lehet keresni? 90-100ezret?

2014. ápr. 1. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Általában a munkáltató igényei szerint indítják a tanfolyamokat, naptár szerint nem. (Nyilván akkor képeznek, ha van szükség emberre. )

Humánpartner van Szolnokon:

5000 Szolnok, Jubileum tér 1-3 1. emelet 02/15-87 vagy 02/11-08

Ha polgári telefonról hívnád őket akkor: 06/1 51x-xx-xx formában hívd. (06/1 512-15-87)

Szakmunkás szinte semmihez nem elég. Hacsaknem kimondottan szakképzettséget igénylő melóra keresnek embert (Minősített hegesztő pl.)

Forgalmászként pótlékokkal bruttó 180 környéke, ami nettó 110-120.

2014. ápr. 1. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Itt olyanra gondoltam mint pl kocsivizsgáló, vagy váltókezelő.

Köszi a választ.

2014. ápr. 1. 20:02
 4/6 10 deka farhát ***** válasza:
Általában a MÁV-nál és leányainál van egy éves képzési terv, de abban csak sarokszámok vannak. Szóval le van írva, hogy "úgy tervezzük, hogy..." aztán a gyakorlatban meg az van, amit az előttem szóló leírt, hogy "igény szerint". Érdemes mindenképpen bemenni Szolnokon a humánhoz, esetleg egy fényképes önéletrajzzal, aztán ha kellesz nekik, szólni fognak. Esetleg 3-4 havonta bemenni személyesen, hogy van-e már valami.
2014. ápr. 2. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Az baj, ha csak 21 éves vagyok és hivatalosan még sehol sem dolgoztam? Persze dolgoztam már 1 évet vállalkozónál most 1 hónapja meg egy másiknál. Azért ezt mégsem írhatom bele :D

De ez gondolom nem számít hisz nem szakmámban akarok dolgozni.

De jó lenne, ha sikerülne. Itt simán lelehetne húzni 20 évet vagy többet, ha addig nem csődöl be vagy nem változik annyit a világ...(technika)

2014. ápr. 2. 20:36
 6/6 10 deka farhát ***** válasza:
Nem baj.
2014. ápr. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!