Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szentendréig hogy juthatok...

Szentendréig hogy juthatok el, mit kell vennem, ha van diáékbérletem?

Figyelt kérdés
A bérlet jó ugye békásmegyerig, de onnantól szentendréig milyen jegyet kéne vennem?
2009. dec. 18. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mész tovább a szentendrei hévvel, aztán ha jön az ellenőr kérsz békástól szentendréig egy kiegészítő diákot, asszem most 135ft, de sokszor nem is jön ellenőr:)
2009. dec. 18. 08:47
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem kell előre megvenni a jegyet? Ilyet még nem halottam, hogy jön az ellenőr, és tőle lehet kérni, hogy hé, egy jegyet szeretnék.. akkorra már kéne lenni valaminek, nem?
2009. dec. 18. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Külső szakaszra nem kell, hogy legyen jegyed, mond azt, hogy egy olyan megállónál száltál fel, ahol nincs pénztár, pl Filatorigát, és kész. De szinte soha sem kell mondanod, de ha véletlenül kérdezi, hogy honnan jössz, mondd ezt. Én 10 évig utaztam a Ráckevei hévvel, talán ha 2-3 szor kellett azt kamuznom, hogy valahol máshol szálltam fel.
2009. dec. 18. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel sok helyen van pénztár, ha akarod meg is veheted előre.
2009. dec. 18. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!