Hogy juthatok el Orosházáról Siófokra a legkevesebb átszállással? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Mamámék szeptemberben mennek Siófokra 4 idős hölgy plusz a csomagok. Milyen útvonalat ajánlotok nekik?Én néztem buszt de azzal két órát várnak Pesten de visszafele Siófokról már csak késő este megy úgyhogy úgy gondolom visszafele a vonatos téma lép életbe..de melyik pályaudvart kell nézni? Ha pl. olyan útvonalat szeretnék hogy Orosháza, Békéscsaba , Pest és Siófok ez két átszállás.. keleti...?gondolom de biztosra akarok menni :)2014. márc. 25. 13:17
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szeged-Balaton vonat csak nyáron van, így valszeg a legegyszerűbb busszal menni Budapest, Népligetig, onnan 103-as busszal Kelenföld vasútállomásig, végül vonattal Siófokig.
3/3 anonim válasza:
#1 vagyok
Népligetből megy busz is Siófokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!