IC vonat, lesz helyem?
Figyelt kérdés
Szóval, a van jegyem IC-re, (helyjegy nélkül) és pénteket tekintve esetleg teljesen tele lesz a vonat, tehát amire mennék helyjegyet venni, elfogy, akkor abban az esetben az én jegyemre számoltak helyjegyet és meglesz a helyem vagy nem?
Tudom, hogy elég bonyolult megfogalmazás, de remélem valaki megérti és tud válaszolni.
Köszönöm.
2014. márc. 6. 22:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem számoltak rá helyjegyet, mert ezeket a jegyeket azt hiszem 2 napig fel lehet használni bármelyik vonatra. (Nem biztos hogy jól tudom, csak tipp)
2/5 anonim válasza:
vagy van helyjegyed vagy nincs. helyjegy nélkül fel sem szállhatsz az IC-re. tehát neked csak egy sima jegyed van.
3/5 anonim válasza:
elfogy a helyjegy->nem lesz helyed...mi ebben a nehéz? :D
Felszállhatsz, de ha nincs hely lehet végig állnod kell majd, és a kalauz is megbüntet, nem tudom menny most, régebben helyjegy ára+300 ft körül volt.
4/5 anonim válasza:
Ha nincs helyjegyed, nincs helyed, sőt szép pótdíjat fogsz fizetni érte, ha felszállsz IC-re. Ha meg olyan vonatra gondolsz,aminek eleje IC, vége gyorsvonat,akkor a gyorsvonati részre szállsz fel, és nem, ott sincs helyed :D
5/5 anonim válasza:
Szegedi hibrid IC-k gyorsvonati kocsit is továbbítanak, azokra nem kell helyjegy, de nem is adnak ki akkor sem, ha az IC kocsik már megteltek.
Tehát ott érkezési sorrendben lehet nyomorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!