Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyi az esélye annak, hogy...

Mennyi az esélye annak, hogy vasárnap este 10-kor vannak ellenőrök a BKV-n?

Figyelt kérdés
Lejárt a bérletem tegnap, csak délután elfelejtettem újat venni, a melóhelyre kocsival hoztak, ezért sem tűnt fel. Haza viszont már BKV-zok, jegyet meg nem akarok venni. Soha nem blicceltem még, ezért izgulok is kicsit. :D
2014. márc. 2. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj. 350 Ft-ra tagsálod a becsületed? Metrón 100%, máshol kevesebb az esély. De ha beleszaladsz, akkor legkevesebb 8000 Ft. Most még bérletet is tudnál venni, szerintem. Bár lehet, csak 8-ig volt pénztár.
2014. márc. 2. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 22kor végzek, kb 22:20ra érek olyan helyre, ahol vannak ilyen "jegy gépek" a megállókba, amik persze nem működnek, a pénztárak pedig zárva vannak. Szóval ha akarnék se tudnék jegyet venni. :D
2014. márc. 2. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
34%

Båszdki, már minden nyomorult buszon tudsz venni jegyet a sofőrtől, ne nyomd már ezt a szar dumát, hogy ha akarnál se tudnál venni. Bullshit.

A város szélén aligha lesz ellenőr, de a távolsági csúcsidő idején (oké, ez már annak a vége) a frekventáltabb járatokon szokott lenni ellenőrzés.

2014. márc. 2. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:

A buszsofőrtől tudsz venni jegyet...

Nekem éves bérletem van mégis van nálam 1-2 vonaljegy mindig. Soha nem lehet tudni alapon... A múltkor elfelejtettem kicserélni a szelvényt hó elején, és jött az ellenőr. Előkaptam, kilyukasztottam, nem is kekeckedett. Bármi előfordulhat, egy vonaljegy ezentúl mindig legyen nálad, soha nem lehet tudni...

2014. márc. 2. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A metrónál még Szilveszter előtt 1 nappal is voltak, de tudomásom szerint még Karácsonykor is dolgoznak. A legszarabb meló.
2014. márc. 2. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
7%

1. válaszoló. Te hol élsz, hogy BKV és becsület?

Nokiás dobozok, hamis szerződések, végkielégítések, rengeteg pénz kitalicskázása.

Hülye aki becsületes, még hülyébb aki jegyet vagy bérletet vesz a bkv-ra!!!! ezért a fosért a büdös életbe nem fizetnék, utazni meg muszáj, ennyi.

2014. márc. 2. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az utolsónak. Ráadásul a jegy árához képest egy csapnivaló szolgáltatást kapunk. A pénzt kilapátolják a cégből és a garázsokban a szerelőknek szarból kell várat építeniük, mert a karbantartáson iszonyat módon spórolnak a fejesek. Csak nézzétek meg egyes buszokat milyen sufnituning módon tudnak megjavítani anyaghiány miatt.
2014. márc. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!