Miota engedelyezik az autobusz vezetoinek, hogy a Budapest-Eger kozti uton 55percet mobilozzanak?
Jól van már, ennyi erővel tilos az utasokkal beszélgetni is mert elvonja a figyelmed...
Amúgy valóban van, aki nem tud elvezetni egy kézzel egy autót, és az néha olyan dolgokat produkál telefonálás közben, hogy jobb nem is emliteni... De hülyeség tiltani, én valahogy nem nagyon hallok olyan balesetről, ami telefonálás közben történt.
Te nem hallasz olyanról, hogy (tetszőleges mellékmondat beillesztendő).
De attól még bizony úgy van. Elég egy pillanatra ránézni arra a kûrva telefonra, máris ott terem előtted a zebrán a gyalogos. Neked nem fog rögtön fájni, de a börtönévek alatt többször elő fog jönni az a pillanat, amikor okvetlenül kommunikálhatnékod volt.
Hidd el, egy teljesen értelmetlen szabályt egész egyszerűen nem fogadott volna el olyan sok ország. Nyilván tudományos kutatások sora előzte meg az első ilyen rendelkezések bevezetését, és ezek igaz mivoltát akár te magad is bizonyíthatnàd empirikus módszerekkek.
"Jól van már, ennyi erővel tilos az utasokkal beszélgetni is mert elvonja a figyelmed... "
Az erre vonatkozó tiltó jelzést minden buszon megtalálod, nem véletlenül.
""Bartane V.Maria
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: tegnap 09:39
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miota engedelyezik az autobusz vezetoinek, hogy a Budapest-Eger kozti uton 55percet mobilozzanak?
"Értem én, hogy csak 6 centis a farkad kérdező, de azért mert neked rossz, miért legyen másnak is az?"
Az üzenet témája: buszvezeto telefonalasa
Az üzenet szövege: "Boldogok a lelki szegenyek.."
Igen kedves mária, boldogok a lelki szegények, akiknek semmi más dolga nincsen, csak azt nézni, hogy a buszsofőr hogyan mobilozik 55 percen keresztül.... Szer lehet így élned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!