Simán kijátszható az első ajtós felszállás nem?
Figyelt kérdés
Például én mindig azt csinálom, hogy a végállomáson szállok fel és akkor minden ajtó nyitva még nincs bent a vezető. Utána meg már nem is jön oda hozzám kérni a jegyet.2014. febr. 6. 16:14
1/5 A kérdező kommentje:
Visszafelé meg szállnak le több ajtón is, és akkor meg ott szállok fel.
2014. febr. 6. 16:15
2/5 anonim válasza:
Kijátszható, de lutri, ki mennyire figyel és veszi komolyan. Sokszor zárva hagyja a buszt a vezető, ha leszáll róla vagy pedig indulás előtt végignézi a jegyeket, bérleteket. A hátul felszállásért meg mindenki gyűlölni fog, mert általában észreveszik és mire te észreveszed, hogy észrevettek, addigra hosszú másodpercek telnek el és kulloghatsz is előre magyarázkodni.
Ráadásul az elsőajtós járatokat is gyakra járják ellenőrök.
3/5 anonim válasza:
Melyik gerinces pontozott le kommentár nélkül? Gratulálok, patkány!
4/5 anonim válasza:
S azért elmész a végállomásra csak hogy ott hátul tudj felszállni? Mert nálunk pl tök messze van a vá..
5/5 A kérdező kommentje:
Nem azért megyek a végállomásra, hogy ott szálljak fel. Egyébként történt már velem olyan, hogy csak 310 ft volt nálam és nem tudtam venni jegyet. Felszálltam az első ajtónál a sofőr kérte a jegyeket én meg mintha meg sem hallottam volna továbbmentem, ő meg lusta volt utánam jönni csóválta a fejét és elindult. Félreértés ne essék szoktam jegyet venni, akkor is vettem volna, de nehogy már 40 ft-on múljon a dolog.
2014. febr. 7. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!