Hogyan tudok eljutni budapest nyugati pályaudvartól az Ikeáig?
Tudom metrózni si kell, de kicsit aki megtudná mondnai a nyaufgatinál hol kell felszállni, merre fele hanyag metróra mennyi megállót, ha kell, akkor hol kell átszálni, mennyi megállót stb?
köszönöm
Ha az Örs vezér terén található Ikeába tartasz, akkor:
A Nyugatinál egyetlen metróvonal van, az M3-as, ezzel Kőbánya-Kispest felé kell menned 2 megàllót, a Deák Ferenc térig. Lefelé kell menned az M2 metró peronjához, ezzel pedig az Örs vezér tere végállomásig utazz. Az átszállás a metróhálózaton belül ingyenes.
Ha a budaörsi Ikeába mész, akkor pedig 3 megállót kell menned az M3 metróval Kőbànya-Kispest felé a Feremciek teréig,majd az Albertfalva, Bornemissza tér vagy Kelenföld felé tartó 7, 7A, 7E, 107E buszok egyikével kell a Móricz Zs. körtérig utaznod. Onnan a Villányi útról induló 40, 240 vagy 240E buszokkal kell utaznod a Budaörsi ltp. végállomásig, esetleg a 40E 188E buszokkal Budaörs, Patkó utcáig.
2.-3.nak köszönöm!
és ha a keletibe szállnék le egyszerűbb lenne?
olyankor mivel mennyit kell menni?
metróra gondolok.
amugy a leszállási helytől messze van a ikea?
ja és a Bp-i ikea, örs vezért tér
Nagyon köszönöm :)
nem vagyok pesti néztem ugyan neten, de jobb biztosra menni, és hálistennek van aki segít :)
még egy kérdés.
keletitől a metró messze van? könnyű megtalálni? :)
anyukám megy és hát nem fital már, szeretnék biztosra menni
Hogyhogy messze van-e a Keletitől? A metró a föld alatt, egy alagútban közlekedik, és a megálló az állomás alatt van, tehát lefelé kell indulni a Keletin belül.
Ki van táblázva minden, ezt a jelet kell követni:
köszönöm szépen nektek!!!
mosmátr biztos sikerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!